JENSTerug naar het overzicht

JENS bied preventieve en ambulante jeugdhulp in de gemeente Heerlen, Landgraaf en Voerendaal.
JENS is vanaf 1 januari 2019 de organisatie die preventieve en ambulante jeugdhulp biedt in de gemeenten Heerlen, Landgraaf en Voerendaal.

JENS wil dat kinderen en jongeren sterk opgroeien en meedoen in hun eigen omgeving. Daarvoor organiseert JENS allerlei activiteiten in de buurt. Zoals leuke bezigheden na school óf leerzame activiteiten, maar ook ontmoetingsgroepen voor ouders. Deze activiteiten zijn vrij toegankelijk.

Soms is er meer nodig. Bijvoorbeeld omdat kinderen en jongeren moeite hebben met denken of er sprake is van verdriet, boosheid of angst. Of bij gebruik van drugs of alcohol of teveel gamen. Dan biedt JENS begeleiding en behandeling. Dit doen ze zoveel mogelijk in de eigen omgeving én samen met jou, je ouders, school en je buurt.

De missie van JENS is: ‘Samen jong en sterk opgroeien!’. Ze geloven in de gezamenlijke verantwoordelijkheid om onze jongeren veilig en gezond te laten opgroeien, zodat zij hun talenten kunnen ontwikkelen voor een fijne stabiele toekomst.

Meer informatie? Klik op de roze websitebutton!

TIP: Neem ook eens een kijkje op onze clubjespagina! Er zit vast iets leuks voor je tussen!

JENS


Heerlen/Landgraaf/Voerendaal
Openingstijden - Prijs - Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Heerlijk avondje is gekomen............

Heerlijk avondje is gekomen............

Het heerlijk avondje komt steeds dichter bij en hoe leuk is het om tot die tijd aan allerlei toffe Sinterklaas activiteiten mee te gaan doen.
Welke er allemaal zijn? We hebben er een blog over geschreven en je kunt een kijkje nemen in onze uitagenda!

Activiteiten met Sint & Piet