icon-closeLandelijk Natuurmonumenten Oerrr 2
icon-closeLandelijk Natuurmonumenten Oerrr 2

MaatSpel KindertherapieTerug naar het overzicht

MaatSpel biedt verschillende vormen van kindertherapie en psychomotorische begeleiding aan kinderen.
Eveline Arnold heeft jarenlange ervaring als kindertherapeute en begeleider, en zij biedt verschillende trainingen en therapie aan via haar praktijk MaatSpel. De kindertherapie is geschikt voor kinderen t/m 12 jaar die last hebben van een traumatische ervaring of ontwikkelings-/gedragsstoornis, zoals ADHD, autisme of hechtingsproblematiek.

Ook heeft Eveline nog vier andere programma's die gericht zijn op de motorische en sociaal-emotionele ontwikkeling van kinderen. Zo biedt zij psychomotorische begeleiding, een weerbaardheidstraining, een interactie training en 'Samenspel in Beweging' voor ouders en kinderen.

Wil je meer informatie? Klik dan op de roze button om naar de website te gaan!

Tip: wist je dat het doen van een sport ook heel goed is voor het zelfvertrouwen van een kind? Kijk verder op onze website voor een overzicht van sportieve clubjes voor kinderen in de regio Maastricht!

MaatSpel

Dopplerdomein 7
6229 GN Maastricht
Openingstijden Op afspraak Prijs Verschilt per therapiesoort, kijk voor meer info op de website! Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Volop leuke activiteiten te doen!

Volop leuke activiteiten te doen!

Ondanks dat we nog steeds in een soort lockdown zitten door corona, kan er gelukkig nog steeds genoeg! We verzamelen volop leuke activiteiten voor thuis, online en buiten in onze uitagenda en eropuit-pagina!

Heel veel toffe uittips!