MaatSpel KindertherapieTerug naar het overzicht

MaatSpel biedt verschillende vormen van kindertherapie en psychomotorische begeleiding aan kinderen.
Eveline Arnold heeft jarenlange ervaring als kindertherapeute en begeleider, en zij biedt verschillende trainingen en therapie aan via haar praktijk MaatSpel. De kindertherapie is geschikt voor kinderen t/m 12 jaar die last hebben van een traumatische ervaring of ontwikkelings-/gedragsstoornis, zoals ADHD, autisme of hechtingsproblematiek.

Ook heeft Eveline nog vier andere programma's die gericht zijn op de motorische en sociaal-emotionele ontwikkeling van kinderen. Zo biedt zij psychomotorische begeleiding, een weerbaardheidstraining, een interactie training en 'Samenspel in Beweging' voor ouders en kinderen.

Wil je meer informatie? Klik dan op de roze button om naar de website te gaan!

Tip: wist je dat het doen van een sport ook heel goed is voor het zelfvertrouwen van een kind? Kijk verder op onze website voor een overzicht van sportieve clubjes voor kinderen in de regio Maastricht!

MaatSpel

Dopplerdomein 7
6229 GN Maastricht
Openingstijden Op afspraak Prijs Verschilt per therapiesoort, kijk voor meer info op de website! Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Heerlijk avondje is gekomen............

Heerlijk avondje is gekomen............

Het heerlijk avondje komt steeds dichter bij en hoe leuk is het om tot die tijd aan allerlei toffe Sinterklaas activiteiten mee te gaan doen.
Welke er allemaal zijn? We hebben er een blog over geschreven en je kunt een kijkje nemen in onze uitagenda!

Activiteiten met Sint & Piet