16x organisaties met creatieve kinderfeestjes!

13 september 2021
Heb jij een echte creatieveling in huis? Of zit jouw kind altijd onder de verfspetters, liggen de kleurpotloden verpreid door de kamer of staat het huis vol knutsels? Dan zijn deze kinderfeestjes met creatief thema of vol techniek misschien wel iets voor de jarige en vriendjes of vriendinnetjes! Sommige feestjes kun je thuis vieren, andere hebben een vaste locatie in Zuid-Limburg. Feestgangers klaar? Knutselen maar!
16x creatieve kinderfeestjes in Zuid-Limburg

1. De Siterhof

In één van de schuren op de boerderij van De Siterhof in Hillensberg is er een workshopruimte ingericht. De ideale plek voor je creatieve kinder- of tienerpartijtje. Gaan jullie voor een mooi prikbord, een dromenvanger, of een andere knutsel? Bij mooi weer kan er ook nog buiten in de tuin worden gespeeld. 

2. Knutselfeest 't Bieke
Sierraden knutselen, een dromenvanger maken, een memobord ontwerpen: 't Bieke uit Bunde biedt geheel verzorgde knutselfeesten voor kids. Voor de ouders ook fijn: geen stress, geen rommel in huis, een heerlijk relaxed en verzorgd knutselfeest voor de kinderen waar iedereen van geniet! 

3. Leuk & Anders
Bij Leuk & Anders in Munstergeleen kun jij als knutselfan je geluk niet op! Hier is keuze uit zoveel leuke workshops: vogelhuisjes, wegwijzers, sleutelhangers, robots, toverstaffen, mozaïek, een Ibiza strandtas... dat is nog lang niet alles. Wij zouden ook keuzestress krijgen van deze toffe knutsels! 

Leuk & Anders

4. De Graasj
Een binnenspeeltuin en creatieve workshop in één kinderfeestje? Dat kan bij De Graasj in Roermond! Als alle kids heerlijk hebben gespeeld is het de hoogste tijd om te knutselen: Maak een dikke dame, of giet gips en beschilder het. Ook kun je kiezen voor kaarsen maken!

5. Joli-Coeur
Joli-Coeur organiseert orgininele kinderfeestjes, met creatieve workshops die zijn aangepast aan de wensen en de leeftijd van de kids! De kinderfeestjes kun je zowel in het atelier, als thuis vieren. Aan het einde van het feestje heeft iedereen een prachtig kunstwerk voor thuis gemaakt! 

6. Mad Science
Nieuwsgierige kids in huis? Mad Science heeft toffe feestjes op het gebied van wetenschap en techniek! Dit kan zowel op locatie in Sittard, als bij je thuis. Lijkt het jouw kind wel wat om zelf bijvoorbeeld kneedgum, slijm of stuiterballen te maken? Duik in de wereld van deze technische workshops!

Mad Science

7. Intratuin Maastricht
Wist je dat je ook jouw verjaardag kunt vieren met een creatieve workshop bij Intratuin Maastricht? Alle feestjes hebben hier een natuurlijk thema! Wat dacht je van een bloemstukje maken, een juwelendoos of een kijkdoos knutselen? Het aanbod verschilt elke maand.

8. SuzannesInspiratie
Tijdens het kinderfeestje Geluksvogel van Suzannes Inspiratie leren de feestgangers een illustratie te maken door middel van collagetechniek. Ze leren verschillende manieren om een gezicht te tekenen en ontwerpen eigen feestkleding! Laat jezelf zien, je bent prachtig! 

9. Mergel bewerken
Maak je eigen kunstwerk van mergel. Tijdens dit coole kinderfeestje leer je het bewerken met echt gereedschap! Naderhand mag iedereen de mooie, zelfgemaakte kunstwerken bij Mergel bewerken Maastricht mee naar huis nemen. 

10. Je leukste graffiti 
Zelf graffiti leren spuiten, wat een coole verjaardag! Een professionele begeleider van Je leukste graffiti geeft een korte uitleg, waarna de kids zelf aan de slag gaan met een eigen ontwerp. Daarna kan iedereen helemaal losgaan met spuitbussen in alle kleuren! 



11. Party 4 Kidz
Zoek jij naast een knutselpartijtje ook kinderentertainment op maat? Dan ben je bij Party 4 Kidz aan het juiste adres! Van creatieve workshops en theatervoostellingen, tot decoratie-artikelen en verhuur van springkussens: hier weet Party 4 Kidz wel raad mee!

12. JudithSlegersDesign
Maak mooie creaties met mozaïek, knutsel jouw eigen sieraad of persoonlijke sleutelhanger met naam: Er is keuze uit heel veel leuke workshops bij JudithSlegersDesign! De feestjes kunnen op een zelfgekozen locatie worden verzorgd, dat is handig!


Fijne verjaardag!

TIP: Na het feestje nog lekker samen eten? Neem een kijkje op onze Uit Eten pagina voor favoriete kinderrestaurantjes! 

Naar de website