12 toffe kinderfeestjes in en om Maastricht

24 november 2021
Hiep hiep hoera, er is er een jarig! Neem al je vriendjes en vriendinnetjes mee en vier een groot feest. We hebben 12 toffe kinderfeestje voor je op een rijtje gezet voor een onvergetelijke verjaardag!

1. Maastricht Underground

Een feestje onder de grond heb je vast nog niet vaak meegemaakt. Laat je leiden door een gids die spannende verhalen vertelt over het donkere gangenstelsel. Leer te vertrouwen op al je zintuigen en kruip en sluip door de grotten van Maastricht. Spannend en avontuurlijk!

2. Confetti

Heb jij een leuk feestje te vieren van een prinsessenfeest tot aan een speciaal themafeest? Deze confetti kun je gebruiken om de tafels feestelijk te versieren. De confetti kan zelfs meerdere keren worden gebruikt en is ook leuk als aandenken in een fotoboek, fotolijstje of een knutsel. Ook leuk: een op maat gemaakte confettimix!

3. Powerarea

Wie scheurt als snelste over deze baan vol bochten, obstakels en andere coureurs? Stap met al je vriendjes en vriendinnetjes in een racewagen en vier je feestje op hoge snelheid bij Powerarea. Helemaal leuk bij een kartfeestje: de snelste gaat naar huis met een medaille!



4. Geusseltbad

Speciaal voor de echte waterliefhebbers: een poolparty in het Geusseltbad! Je kunt hier niet alleen vrijzwemmen, voor kids zijn er ook speciale feestjes! Leer zwemmen als een echte zeemeermin tijdens een Little Mermaids Party of zoef door het water met supersnelle waterscooters bij de SeaScooter Race Party. Dat wordt een spetterd feestje!

5. Monkey Moves

Een apeleuk kinderfeestje vier je bij Monkey Moves. Gaan jullie voor een Monkey Moves feestprogramma, of een van de 11 sporten? Ze gaan op zoek naar een locatie in de buurt zodat de apeleuke jarige en vriendjes dichtbij huis een sportief feestje kunnen vieren!



6. The Brickroom

Ga samen de uitdagingen aan en creëer fantastische herinneringen bij The Brickroom. 1,5 uur lang kunnen jullie met duizenden blokjes aan de slag. Er zijn opdrachten voor het hele team, maar ook individuele opdrachten. Bouw erop los met je vrienden en maak te gekke bouwwerken met legoblokjes.

7. GlowGolf

Speel alle holes en ga de wereld rond bij GlowGolf Maastricht! Maak een foto bij de Toren van Pisa, wordt vriendjes met de pandaberen in Azië en meer! Het minigolf krijgt een extra dimensie door de blacklight omgeving met lichtgevende attributen en muurschilderingen. Je kunt het feestje uitbreiden met bijvoorbeeld een burgerparty, t-shirt party of Glow Style, cool!



8. Bisschopsmolen

Leuk en vooral lekker, een feestje bij bakkerij de Bisschopsmolen. Ga aan de slag met bloem, suiker en room en schuif heerlijke baksels in de oven. Alle kinderen krijgen na het bakken wat lekkers én een rondleiding door de molen en de bakkerij. En niet te vergeten: aan het einde van het feestje krijgt iedereen een certificaat 'Meesterbakker'

9. Radium Boulders

Neem je vriendjes en vriendinnetjes mee de hoogte in tijdens een kinderfeestje bij Radium Boulders. Een boulderhal is een soort klimhal, maar dan lager. De muren hebben speciale vormen en gekleurde blokken die routes aanduiden. Een boulderfeestje is niet alleen heel stoer, het is ook goed voor je uithoudingsvermogen, gevoel voor evenwicht en kracht!



10. Mabi bioscoop

Wow, wat gaaf! Deze bioscoop in het Mabi City Centre Hotel is helemaal voor jullie zelf! Kies zelf welke film er op het scherm speelt en ga er lekker voor zitten. Bij het feestje zitten ook leuke spelletjes, een diner met frietjes, een snack en onbeperkt ranja inbegrepen!

11. Museum van Illusies

Neem je vriendjes en vriendinnetjes mee naar dit toffe, gekmakende museum! Is die foto nu heel groot of juist heel klein? En zie je jezelf nou twintig keer in die spiegel? Het Museum van Illusies brengt je in een wereld die je volledig in verwarring brengt, maar waarvan je ook veel zult leren. Dit kinderfeestje is echt even anders!



12. Mergel bewerken

Zin in een creatief kinderfeestje? Deze activiteit is vast nog niet vaak voorbij gekomen. Steek de handen uit de mouwen in het atelier en maak de mooiste figuren van mergel. Iedereen leert werken met echt gereedschap en mag het resultaat uiteindelijk mee naar huis nemen!

Wij wensen jou een hele fijne verjaardag!

TIP: wil je op de hoogte blijven van nog meer toffe Kidsproof tips? Volg ons dan op Facebook of Instagram!