7 toffe kinderfeestjes in en rondom Heerlen

10 juni 2021
Hoera, het is bijna tijd voor jouw kinderfeestje! Zoek jij nog de perfecte locatie in de buurt van Heerlen om samen met jouw vrienden en vriendinnen je verjaardag te vieren? In deze blog vind je 7 toffe feestjes in en rondom Heerlen voor een overgetelijke verjaardag!
7x kinderfeestjes in Heerlen

Bij jouw verjaardag hoort natuurlijk ook een onvergetelijk feestje! Woon jij in de buurt van Heerlen? Doe dan inspiratie op bij deze 7 ideeën! Veel plezier!

1. Monkey Town

Leef je helemaal uit terwijl je klimt en klautert op je verjaardagsfeestje bij Monkey Town Heerlen. Geniet van het feestpakket, of daag je vrienden uit voor een potje lasergamen! Plezier gegarandeerd!2. GlowGolf

Voor een avontuurlijk potje golfen kunnen jullie bij GlowGolf Kerkrade terecht! Daar speel je midgetgolf in een bijzondere blacklight omgeving! Begin of eindig je feestje lekker met popcorn en ranja, of frietjes.


3. Clip 'n Climb

Bij Clip ’n Climb in Kerkrade kan het feest niet meer stuk! Samen met je vrienden ga je alle uitdagingen in de kleurrijke klimarena aan. Na een uur klimmen en klauteren is het natuurlijk tijd voor een toffe foto op de klimmuur en voor een heerlijk kidsmenu.
4. Continium

Samen op ontdekkingstocht tijdens je partijtje bij Continium in Kerkrade! Dit is voor alle techneuten en wetenschappers in spé, voor ieder is er een tof arrangement. Maak zelf chemische producten en voer verschillende technische opdrachten uit. Wat een avontuurlijk feest!


5. GaiaZOO

Voor alle dierenfans is GaiaZOO de perfecte plek voor een onvergetelijk kinderfeestje! Bezoek al je favoriete dieren en speel de hele middag met zijn allen in de JungleTour en de reusachtige DinoDome. GaiaZOO heeft verschillende arrangementen, met natuurlijk wat lekker te eten. Dat hebben jullie wel verdiend na een hele dag dierentuin! 6. Kasteel Hoesbroek

Wauw, hoe cool is het om je verjaardag te vieren als prins of prinses! Dit kan tijdens jouw partijtje bij Kasteel Hoensbroek, waar jullie een avontuurlijke speurtocht volgen en allerlei spelletjes door het kasteel doen!7. De Vondst

Vier jouw verjaardag in de Vondst en verander in een echte archeoloog! Tijdens het feestje doen jullie mee aan een opgraving. Daarna is het tijd voor het onderzoeken van de vondsten en het restaureren van verschillende munten en scherven! 


Wij wensen je een hele fijne verjaardag en een super leuk feestje!

TIP: Nog meer inspiratie? In deze blog vind je 12 georganiseerde kinderfeestjes voor thuis!


Naar de website