Lekker lang weekend met Pinksteren!

28 april 2024

Heerlijke vrije dagen om even helemaal tot rust te komen of dagen waarbij je lekker op pad gaat en ontdekt wat Zuid-Limburg allemaal voor leuks te bieden heeft! Wij hebben weer een lijstje met supertoffe tips klaarstaan. Buiten de deur en lekker thuis. Maak er een paar mooie dagen van met je gezin.

Deze blog wordt aangevuld!Leuk voor thuis

Ligt er in de schuur nog ergens een pvc-buis? Met pijltjes van krantenpapier kun je een wedstrijdje houden wie het verste kan schieten door in de buis te blazen.

Eens iets anders dan barbecueën. Kies voor gourmetten of fonduen in de tuin. Dat voelt opeens toch als een hele andere ervaring dan binnen.

Zoek met lekker weer een uitdagende natuurspeeltuin in de buurt. Vergeet de oude kleren niet!

De hele familie bakt! Hou een taartwedstrijd met het gezin of de familie. Wie bakt de lekkerste taart of cake? Niet teveel eten die dag, want na afloop moeten alle baksel natuurlijk geproefd worden.

Speelkwartiertje! Laat de kleine een hoge toren bouwen van alle kussens die je kunt vinden in huis. En daarna lekker uitrusten in de berg zachte kussens.

Knutsel je eigen insectenhotel voor in de tuin of op het balkon.Durven jullie het aan? Laat de kinderen de baas zijn voor één dag. Dat wordt vast snoepjes bij het ontbijt en lekker veel gamen ;)

Even lekker kletsen. Ken je onze Kidsproof Kletspraat al? Stel elkaar de vragen tijdens de lunch, het diner of een wandeling. Zo leer je elkaar nóg beter kennen.

Ga last-minute nog een paar daagjes weg tijdens Hemelvaart óf doe alvast inspiratie op voor het Pinksterweekend of de zomervakantie. Op onze site Kidsproofvakantie.nl vind je de leukste kindvriendelijke accommodaties.

Fijn weekend!


TIP: Heb jij je al aangemeld voor onze nieuwsbrief? Deze staan vol toffe tips en vaak ook met een speciaal thema! Ook de moeite waard om eens even een kijkje te nemen op onze op kamp pagina voor toffe kampen in de vakanties met en zonder overnachting!