4x superleuke lichtjes-uitjes in Zuid-Limburg

6 december 2022
Verlicht de donkere dagen tijdens een van de lichtjesactiviteiten in Zuid-Limburg. We verzamelenden er 4 waarbij jullie ogen zullen fonkelen. Gezellig samen naar buiten!
Wauw! Zoveel lichtjes bij elkaar. Alle lampjes brengen sfeer, warmte en gezelligheid in de donkere periode voor kerst. Vol met rijdende lichtjes, schitterende attracties en lichtjeswandelingen!

Magisch Maastricht

Maastricht krijgt een betoverende glans in december! Talrijke lichtjes in de bomen, prachtige guirlandes van straat tot straat, winters plezier op de pleinen en kerstklanken op bijna elke hoek. Het historische centrum straalt als nooit tevoren. Volg de lampjes van de lichtjesroutes en laat je op de mooiste plekken van de stad brengen!



Kribkes wandelingen

Lange, of korte routes, overdag of tegen de schemering, de Kribkes staan er weer schitterend bij! Op verschillende plekken in het Zuid Limburgse Heuvelland & de Belgische Voerstreek zijn Jezus, Josef en Maria te bewonderen. Wandel vanaf 27 november t/m 6 januari 2023 langs sfeervol verlichte kerstallen en kapelletje



Kerststad Valkenburg

Daar waar duizenden kerstlichtjes fonkelen en zovéel leuks te beleven is. In Valkenburg strijk je neer, voor een kerst in magische sfeer! Laat je meevoeren door de ondergrondse betovering in de kerstgrotten van Valkenburg met de gezelligste kraampjes, sfeervolle lichtjes, het kerstverhaal verteld in groot en klein en meterslange miniatuurdorpjes.



Reflectortocht

Op een leuke manier een frisse neus halen? Loop dan in het donker de Reflectortocht! Deze 3 kilometer lange wandeling door het BloteVoetenParkbos is voor iedere leeftijd goed te doen. De reflectoren in diverse gedaanten wijzen je de weg door het donkere bos. Luister naar de geluiden van het bos, snuif de frisse winterlucht op en wie weet spot jij wel een bewoner van het BloteVoetenParkbos!



Nog meer lampjes zien tijdens de donkere dagen? Op de vele kerstmarkten in Zuid-Limburg schitteren de kerstlichtjes ook! 

Veel plezier!