Een meivakantie vol gezinsuitjes in Zuid-Limburg!

21 april 2022
Wat hebben onze kids er zin in: heerlijk 2 weken vrij! Maar wat gaan jouw kids allemaal doen? Er zijn volop activiteiten in Zuid-Limburg, dus aan keuze geen gebrek! Van sportieve uitjes tot interactieve musea: er is van alles te doen!
Meivakantie-uitjes in Zuid-Limburg

Boogschieten in de vakantie

Waan jezelf terug in de tijd en leer boogschieten als een echte ridder in de meivakantie bij Kasteel Hoensbroek! Tijdens deze stoere workshop ontdek je alles over de handboog, waarna je ook zelf mag schieten op het doel! Boek hier je bezoekje aan het kasteel.

Boogschieten

Stoere kids verzamelen!

Een stoer uitje in de meivakantie beleef je bij Unit 13 in Sittard! De grootste lasergamearena van Europa staat voor je klaar. Trommel je vrienden op en kom Lasergamen of ga de uitdaging aan met de Kids Airsoft tijdens speciale missies! Ben jij klaar voor spanning en sensatie?

Unit 13

Natuur op blote voeten

Een heerlijk buiten-uitje in de meivakantie beleef je bij het BloteVoetenPark in Brunssum, met leuke en uitdagende hindernissen! Natuurlijk op blote voeten! Tijdens Koningsdag kun je Oer-Hollandse spellen komen spelen in het park! Trek je schoenen maar vast uit!

BloteVoetenPark

Alles over wetenschap

Ontdek deze vakantie de wetenschapper in jezelf bij Discovery Museum in Kerkrade! Bezoek de tijdelijke expo 'Stad in de Steigers' en vergeet niet aan de slag te gaan in de Science Labs én ga langs bij de Science Show! Op naar het museum. 

Discovery Museum

Historisch uitje

Het preHistorisch Dorp in Eindhoven bestaat 40 jaar! Deze meivakantie krijg je daarom een tof gratis doeboekje mee bij je bezoek: van wapenschild ontwerpen tot uitdagende puzzels. Ga je mee op tijdreis in dit openluchtmuseum? 

Prehistorisch

Met korting naar Hans Klok

Hans Klok & Friends is deze vakantie in Maastricht, mis het niet! Een gloednieuwe show met spanning, sensatie en ongelooflijke illusies. Koop nu kaartjes voor deze waanzinnige familieshow van de wereldberoemde illusionist!

Hans Klok

Blotevoetenpad in Lieteberg

Een pareltje net over de grens: Het blotevoetenpad in Lieteberg is zeker de moeite waard! Bij dit parcours op blote voeten loop je door beekjes, klauter je over zandheuvels en beklim je de uitkijktoren. Wat een toffe wandeling!

Lieteberg


Een agenda vol uitjes

Zoveel leuke meivakantie-tips... deze brief zou wel erg lang worden als we alle uitjes in en rondom Zuid-Limburg zouden noemen. Neem daarom een kijkje in onze Uitagenda, daar staan een heleboel vakantie-activiteiten op een rijtje! Musea, creatieve activiteiten, sportieve uitjes, lekker in de buitenlucht en meer!

Uitagenda

TIP: het is ook heerlijk om in de meivakantie met de kids naar een leuk restaurantje met terras en speeltuin te gaan. Bekijk hier onze aanraders in Zuid-Limburg!


Naar de website