10x zomeractiviteiten voor kinderen in Zuid-Limburg

20 juli 2022
Het aftellen is voorbij! Heerlijk 6 weken lang geen wekkers, lunchtrommels vullen & sportclubjes rijden... Lekker uitrusten, met vrienden spelen, op vakantie en alle tijd voor toffe gezinsuitjes en kinderactiviteiten. Lees daarom snel 10 toffe kinderactiviteiten die je deze zomer in en om Zuid-Limburg kunt doen!
Zomer in Zuid-Limburg met kinderen

Verkoeling & plezier bij Lieteberg

Bij Blotevoetenpad Lieteberg net over de grens in België loop je op blote voeten door de natuur! Prikkel je zintuigen tijdens het avontuurlijke parcours. Je komt water, zandheuvels, een uitkijktoren, modder, een doolhof en nog meer tegen! Met je tenen in de natuur. 

Lieteberg

Genieten met de familie bij Kasteeltuinen Arcen

Zomeractie: gratis entree voor kids t/m 17 jaar bij Kasteeltuinen Arcen. Ontdek het bloemenpark vol plezier voor kids: eeuwenoud kasteel, speurtocht, avontuurlijke minigolf, aaiweide, speelstrand en nog veel meer! Bekijk het mooie park.

Kasteeltuinen Arcen

Zomer in Kasteel Hoensbroek

Deze zomer is er van alles te beleven bij Kasteel Hoensbroek! Geniet van de nostalgische circusvoorstelling van Circus Snor, ontmoet de ridders van Hoensbroek en ontdek het kasteel met de KaSpeelTocht voor kinderen! Plan jouw bezoek.

Hoensbroek

Kasteelruïne Valkenburg
Ga deze zomer terug in de tijd! Met de nieuwe Augmented Reality routes door Kasteelruïne Valkenburg komt de geschiedenis van het voormalige kasteel niet alleen tot leven, maar ben je er zelf ook nog eens onderdeel van! Op naar de 11e eeuw. 

Kasteelruïne

Lasergamen & airsoft
Ben jij klaar voor een potje airsoft of lasergamen met je vrienden? Kom deze zomer naar Unit 13 in Sittard en beleef samen een spannend avontuur! Kan jouw team de missie voltooien? Ook een aanrader voor kinderfeestjes! Wie daag jij uit deze zomer? 

Unit 13

Jumpen met korting
Bij Jumpsquare Maastricht en Kerkrade gaan kinderen de strijd aan met hun vriendjes bij Ultimate Dodgeball en gaan ze los in de Jump Arena! Een ideaal vakantie-uitje, bijvoorbeeld tijdens een regenachtige zomerdag! Tip: Profiteer van de Summer Deals. 

Jumpsquare

PAW Patrol in het theater (2+)
Start de zomervakantie op zaterdag 23 en zondag 24 juli met de vrolijke familievoorstelling van PAW Patrol bij Parkstad Limburg Theaters in Heerlen! De pups gaan op een heldhaftig, muzikaal avontuur! Kunnen zij burgemeester Goodway op tijd vinden? Boek jouw tickets! 

Paw patrol

Zwemmen in Zuid-Limburg
Tijdens de warme zomerdagen spelen de kinderen het liefst de hele dag in het water. Wij verzamelden een heleboel fijne buitenzwembaden, waterspeeltuinen en zwemstrandjes in Zuid-Limburg voor uren waterpret! Bekijk de verkoelende aanraders! 

Zwemmen in Limburg

Zomeruitjes door heel Nederland

Heb je onze zomerspecial met 25 top-uitjes door heel Nederland gezien? Lekker eropuit in de natuur, zelf aan de slag in één van de bijzondere (openlucht)musea en inspiratie voor de regenachtige zomerdagen. Bekijk de Kidsproof zomerspecial. 

Zomervakantie

Check de Uitagenda

Elke dag opnieuw inspiratie? Vergeet ons niet te volgen op Facebook & Instagram! En in de vakantie blijven we ook gewoon de Uitagenda vullen, dus check regelmatig de leukste uitjes op datum. Ook handig voor opa's en oma's!

TIP: nog lang geen genoeg van alle inspiratie? Bekijk hier ook speeltuinen met zwembad of strandje in Zuid-Limburg!

Naar de website