Boulderhal MaastrichtTerug naar het overzicht

Sluit je aan bij de jeugdtraining Radium Radicals in Maastricht! Dat kan al vanaf 6 jaar!

Wat is Boulderen?

Een boulderhal is een soort klimhal, maar dan lager. Boulderen is een jonge en hippe sport die momenteel snel aan populariteit wint. De naam is afgeleid van het Engelse woord boulder, wat rotsblok betekend. Boulderen is dan ook letterlijk: klimmen op een rotsblok. Boulderen is een creatief en gezellig alternatief voor de sportschool. Boulderen verbetert je kracht, uithoudingsvermogen, flexibiliteit, behendigheid, coördinatie en gevoel voor evenwicht. Het is een sport voor jong en oud. In de meeste grote steden zijn al boulderhallen. 

Jeugdtraining

Kids kunnen al op de jeugdclub vanaf 6 jaar. Ook worden er klimgymlessen geboden aan basis- en middelbare scholen (en hoger beroepsonderwijs). Daarnaast kunnen kids vanaf 8 jaar ook zo vaak als ze willen komen klimmen. Van 8 t/m 11 jaar onder toezicht van een volwassene en vanaf 12 jaar zelfstandig.

Voor meer informatie en inschrijven ga je naar de website via de roze websitebutton. En tip! Radium Boulders organiseert ook sportclinics voor groepen kinderen!

Volg jij Kidsproof Maastricht al op facebook?

Radium Boulders

Lage Frontweg 2b
6219 PD Maastricht
Openingstijden zie website via de roze websitebutton Prijs zie website via de roze websitebutton Naar de website Direct mailen
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Kerstmarkten

Kerstmarkten

Wat is december toch een gezellige, maar oh zo drukke maand! Overal in Nederland verschijnen weer betoverende winterwonderlandjes, glanzende ijsbanen en knusse kerstmarkten. Wij hebben ze allemaal voor je verzameld in onze blog!

Wat is er allemaal te beleven deze kerst?