• Kidsproof.nl
  • Bezoek Kidsproof Vakantie
  • Bezoek Kidsproof Plus
Leuke uitjes met kinderen in Zuid-Limburg
Eropuit

Leuke uitjes met kinderen in Zuid-Limburg

Alle leuke uitstapjes en kinderactiviteiten voor kinderen in de omgeving van Maastricht, Heerlen, Sittard en Vaals. Van musea en theaters tot boswandelingen, speelplekken en vakantiekampen, we hebben een hoop leuke uitjes in en om Zuid-Limburg verzameld.

In de lente is er binnen en buiten van alles te doen! Bekijk leuke speeltuinen, wandelplekjes, familie-activiteiten en voorjaarstips!

Filteropties

Leeftijd
Locatie
totaal 341 resultaten
Pagina: 1234567

Volg Kidsproof Zuid-Limburg

Meld je aan voor de nieuwsbrief

totaal 341 resultaten

Alle leuke uitjes en kinderactiviteiten voor kinderen in de regio Zuid-Limburg!

Wat te doen met kinderen in de omgeving van Maastricht, Heerlen en Sittard? Er zijn in de regio Zuid-Limburg véél leuke dingen om te doen en ontdekken voor elke dag: een bezoekje aan de kinderboerderij of dierentuin, samen lekker zwemmen in een zwembad, naar de speeltuin, leuke wandelingen voor kinderen met kindvriendelijke routes. Zoals een wandeling met een boswachter, een kabouterpad, een boswandeling met chocomelk of op bezoek bij de boer. Ook overnachtingen, vakantiekampen, uitstapjes naar pretparken, speelparken en nog veel meer!

Uitjes binnen als het regent

Liever binnen blijven? Denk dan eens aan een binnen uitje zoals een binnenspeeltuin of indoor speelparadijs, een trampolinehal, een jumphal, een escaperoom, kastelen, ijsbanen, een leuk museum voor kinderen, samen naar een kinderfilm of familiefilm, de bioscoop of het theater. Ideaal voor als het regent én voor in de schoolvakantie.

Alle leuke dingen om te doen met kinderen in de omgeving van Maastricht, Heerlen en Sittard

Op Kidsproof Zuid-Limburg vind je alle hotspots en leuke kinderactiviteiten voor de schoolvakantie in (de omgeving van) Maastricht, Heerlen, Sittard, Kerkrade, Valkenburg, Landgraaf, Geleen en Eijsden! Hier vind je alles wat nieuw is in de regio, onze favorietenlijstjes en handige cityguides.

Er op uit met kinderen? Wij verzamelen álle tips en de leukste hotspots om samen met je baby, peuter, kleuter, kind of met het hele gezin een leuk weekend of dagje weg in de regio Zuid-Limburg te beleven.