Leuke uitjes met kinderen in Zuid-Limburg
Eropuit

Leuke uitjes met kinderen in Zuid-Limburg

Alle leuke uitstapjes en kinderactiviteiten voor kinderen in de omgeving van Maastricht, Heerlen, Sittard en Vaals. Van musea en theaters tot boswandelingen, speelplekken en vakantiekampen, we hebben een hoop leuke uitjes in en om Zuid-Limburg verzameld.

In het voorjaar is er binnen en buiten van alles te doen! Bekijk de leukste thuistips, familie-activiteiten en gezinsuitjes.

Filteropties

Leeftijd
Locatie
totaal 342 resultaten
Pagina: 1234567
totaal 342 resultaten

Alle leuke uitjes en kinderactiviteiten voor kinderen in de regio Zuid-Limburg!

Wat te doen met kinderen in de omgeving van Maastricht, Heerlen en Sittard? Er zijn in de regio Zuid-Limburg véél leuke dingen om te doen voor elke dag: een bezoekje aan de kinderboerderij of dierentuin, samen lekker zwemmen in een zwembad, naar de speeltuin, leuke wandelingen voor kinderen zoals een wandeling met een boswachter, een kabouterpad, een boswandeling met chocomelk of op bezoek bij de boer. Ook overnachtingen, vakantiekampen, uitstapjes naar pretparken, speelparken en nog veel meer!

Uitjes binnen als het regent

Liever binnen blijven? Denk dan eens aan een binnen uitje zoals een binnenspeeltuin of indoor speelparadijs, een trampolinehal, een escaperoom, een leuk museum voor kinderen, samen naar de film, de bioscoop of het theater. Ideaal voor als het regent én voor in de schoolvakantie.

Alle leuke dingen om te doen met kinderen in de omgeving van Maastricht, Heerlen en Sittard

Op Kidsproof Zuid-Limburg vind je alle leuke kinderactiviteiten voor de schoolvakantie in (de omgeving van) Maastricht, Heerlen, Sittard, Kerkrade, Valkenburg, Landgraaf, Geleen en Eijsden!

Er op uit met kinderen? Wij verzamelen álle tips om samen met je baby, peuter, kleuter, kind of met het hele gezin een leuk weekend of dagje weg in de regio Zuid-Limburg te beleven.