Check Kidsproof Zuid-Limburg voor leuke uitjes!
Eropuit

Check Kidsproof Zuid-Limburg voor leuke uitjes!

Tussen onze Eropuit-tips vind je toffe Zuid-Limburgse uitjes, zoals (binnen)speeltuinen, kinderboerderijen en natuurgebieden met leuke wandelingen en speurtochten, unieke overnachtingsadressen, survivaluitjes, en nóg veel meer!

TIP: check van te voren de site van de aanbieder voor last minute aanpassingen, reserveer van te voren en neem een mondkapje mee!

Tips van de maand:

Filteropties

Leeftijd
Locatie
totaal 258 resultaten
Pagina: 1234567
totaal 258 resultaten

Alle leuke uitjes en kinderactiviteiten voor kinderen in de regio Zuid-Limburg!

Wat te doen met kinderen in de omgeving van Maastricht, Heerlen en Sittard? Er zijn in de regio Zuid-Limburg véél leuke dingen om te doen voor elke dag: een bezoekje aan de kinderboerderij of dierentuin, samen lekker zwemmen in een zwembad, naar de speeltuin, leuke wandelingen voor kinderen zoals een wandeling met een boswachter, een kabouterpad, een boswandeling met chocomelk of op bezoek bij de boer. Ook overnachtingen, vakantiekampen, uitstapjes naar pretparken, speelparken en nog veel meer!

Uitjes binnen als het regent

Liever binnen blijven? Denk dan eens aan een binnen uitje zoals een binnenspeeltuin of indoor speelparadijs, een trampolinehal, een escaperoom, een leuk museum voor kinderen, samen naar de film, de bioscoop of het theater. Ideaal voor als het regent in de herfst en voor in de herfstvakantie.

Alle leuke dingen om te doen met kinderen in de omgeving van Maastricht, Heerlen en Sittard

Op Kidsproof Zuid-Limburg vind je alle leuke kinderactiviteiten voor de zomervakantie in (de omgeving van) Maastricht, Heerlen, Sittard, Kerkrade, Valkenburg, Landgraaf, Geleen en Eijsden!

Er op uit met kinderen? Wij verzamelen álle tips om samen met je baby, peuter, kleuter, kind of met het hele gezin een leuk weekend of dagje weg in de regio Zuid-Limburg te beleven.