Check Kidsproof Zuid-Limburg voor leuke uitjes!

Check Kidsproof Zuid-Limburg voor leuke uitjes!

Tussen onze Eropuit-tips vind je toffe Zuid-Limburgse uitjes, zoals (binnen)speeltuinen, kinderboerderijen en natuurgebieden met leuke wandelingen en speurtochten, unieke overnachtingsadressen, survivaluitjes, en nóg veel meer!

Je hoeft je echt nooit te vervelen in Zuid Limburg!

Tips van de maand:

Filteropties

THEMA
Leeftijd
Binnen/Buiten
Locatie
totaal 253 resultaten
Pagina: 1234567
totaal 253 resultaten

Alle leuke uitjes en kinderactiviteiten voor kinderen in de regio Zuid-Limburg!

Wat te doen met kinderen in de omgeving van Maastricht, Heerlen en Sittard? Er zijn in de regio Zuid-Limburg véél leuke dingen om te doen voor elke dag: een bezoekje aan de kinderboerderij, dierentuin of pluktuin, samen lekker zwemmen in een zwembad of bij een veilig strandje, naar de speeltuin, leuke wandelingen voor kinderen zoals een kabouterpad, blotevoetenpad, een boswandeling met chocomelk of op bezoek bij de boer.

Ook overnachtingen, vakantiekampen, uitstapjes naar pretparken, speelparken en nog veel meer! Liever binnen blijven? Denk dan eens aan een binnenspeeltuin of indoor speelparadijs, trampolinehal, een escaperoom, een leuk museum voor kinderen, samen naar de film, de bioscoop of het theater.

Alle leuke dingen om te doen met kinderen in de omgeving van Maastricht, Heerlen en Sittard

Op Kidsproof Zuid-Limburg vind je alle leuke kinderactiviteiten voor de zomervakantie in (de omgeving van) Maastricht, Heerlen, Sittard, Kerkrade, Valkenburg, Landgraaf, Geleen en Eijsden!

Er op uit met kinderen? Wij verzamelen álle tips om samen met je baby, peuter, kleuter, kind of met het hele gezin een leuk weekend of dagje weg in de regio Zuid-Limburg te beleven. Leuk voor deze zomer!