Zwembad vol attractiesTerug naar het overzicht

Dit overdekte zwembad ligt net over de grens en staat garant voor superveel waterpret!
Of je nu met de grote banden door de bekende "Lazy River" gaat of door de Master Blaster met waterdruk door de Aqua-achtbaan op en neer gaat... plezier kent geen grenzen bij Aquana!

Looplampen, spotlights - een bijzondere ervaring, om te verdwijnen in de duisternis. Black Hole, het zwarte gat van 75 meter lang maakt het mogelijk! In het golfslagbad kun je jezelf onderdompelen in een subtropisch klimaat! Bij zomerse temperaturen kun je ook genieten van het 25 m buitenzwembad en een zwembad voor kinderen. Voor de allerkleinsten is een kinderbadje.

Grote en kleine piraten t/m 10 jaar beleven spannende avonturen in het piratenschip. Waterkanonnen en masten verdedigen tegen indringers. Maar de kapers kunnen zich nu ook weren en vechten terug. Een vlot met een waterkanon staat klaar voor de aanval! Wie zal de strijd om de beroemde nieuwe Aquana winnen?

Meer info vind je via de roze websitebutton!

Tip! Blijf op de hoogte van de nieuwe uitjes via onze nieuwsbrief!

Aquana

Willy-Brandt-Ring 100
52146 Würselen
Openingstijden Zie website Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Kerstmarkten

Kerstmarkten

Wat is december toch een gezellige, maar oh zo drukke maand! Overal in Nederland verschijnen weer betoverende winterwonderlandjes, glanzende ijsbanen en knusse kerstmarkten. Wij hebben ze allemaal voor je verzameld in onze blog!

Wat is er allemaal te beleven deze kerst?