BloteVoetenParkTerug naar het overzicht

Beleef de natuur met al je zintuigen. Het BloteVoetenPark is avontuurlijk voor iedere leeftijd!

Bij het BloteVoetenPark ervaar je een unieke wandeling van vier kilometer op blote voeten. Leuk én gezond voor jong & oud! Je kunt vanaf het laatste weekend van maart tot het laatste weekend van oktober blootsvoets wandelen. Buiten deze periode is het BloteVoetenPark ook open en worden themawandelingen & speciale events georganiseerd.

In het Schutterspark in Brunssum ligt één van de avontuurlijkste bossen van Zuid-Limburg. Trek je schoenen en sokken uit en beleef de natuur met al je zintuigen. De BloteVoetenWandeling leidt je door een doolhof, modderpoelen, over hindernisbanen en naar een speelcirkel. Sla je liever een hindernis over? Niks moet, ervaren mag! Regenachtig weer? Dat maakt het uitje nóg avontuurlijker. De regenplassen voelen heerlijk aan je voeten. Of schuil je even bij één van de schuilplekken onderweg? “Discover your nature!”

Terwijl de kinderen nog uitgebreid spelen op het natuurterras, geniet je van ons brede en gezonde horeca aanbod voor het hele gezin. Van iets lekkers tussendoor tot een lunch of avondmaaltijd.

Naast de BloteVoetenWandeling worden er het hele jaar door diverse andere leuke activiteiten & workshops georganiseerd, met name in de schoolvakanties: knutselactiviteiten, HalloweenWandeling, Reflectortocht en nog veel meer.

Meer weten? Klik op de roze websitebutton. Zo kom je op de website van het BloteVoetenPark en kun je alle activiteiten rustig bekijken of meld je aan voor hun nieuwsbrief & blijf op de hoogte.

Kom jij ook een kijkje nemen? TIP: je kunt ook je kinderfeestje vieren in het BloteVoetenPark!

BloteVoetenPark

Ganzepool 15
6443 WZ Brunssum
Openingstijden zie website via de roze websitebutton Prijs Prijs: € 9,90 voor volwassenen, € 5,50 voor kinderen (3 t/m 12 jaar)
Kinderen t/m 2 jaar gratis
Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Uitgelicht

Vakantiekampen!

Vakantiekampen!

Onze categorie 'Op kamp' staat bomvol leuke kampen. Voorproefje? In deze nieuwe blog vind je een aantal toffe vakantiekampen, voor overdag of iets verder weg met overnachting. We helpen je ook met het kiezen van een kamp, want dat is nog best een uitdaging met zoveel leuke opties!

Bekijk onze nieuwe blog