BloteVoetenParkTerug naar het overzicht

Kom op blote voeten door de natuur lopen. Het BloteVoetenPark is avontuurlijk en uitdagend!

Ze zijn open!!
Wel met speciale maatregelen, zoals enkel toegang op reservering van een tijdstip d.m.v. online tickets en exclusieve toegang voor slechts 1 gezin, koppel of individu, hebben zij alles op alles gezet om iedere vorm van samenkomst/samenscholing te vermijden. 

Het BloteVoetenPark is maar liefst 10 hectare groot én in de buitenlucht. Met het naleven van de speciale door ons opgestelde coronamaatregelen is een bezoek aan het BloteVoetenParkbos veilig en verantwoord.

En wist je dat op blote voeten lopen gezond is en bijdraagt aan een goede weerstand?

Uiteraard volgen zij alle recente ontwikkelingen rondom het COVID-19 virus op de voet. Daarnaast volgen zij alle informatie en adviezen van het RIVM op. Het horeca aanbod is beperkt en gericht op 'to go' artikelen. Alle groepsactiviteiten zijn uitgesteld om het samenbrengen van meerdere mensen in een afgesloten ruimte te voorkomen.

Check wel even de site via de roze websitebutton vanwege de steeds veranderende corona-maatregelen.

Het BloteVoetenPark geeft je de mogelijkheid om op je blote voeten door de natuur te lopen. Ervaar de verschillende ondergronden tijdens de uitdagende wandeling voor jong én oud over een pad van 4 km. Dat heb je vast nog nooit echt gedaan!

Leer de natuur kennen op een heel uitdagende en soms spannende manier, al voelend met je voeten. Zo beleef je de natuur tot in je tenen! Beleef het plezier bij de evenwichtsbalken, modderbaden, waterpartijtjes een doolhof en een hindernisbaan over de vijver. Sinds kort is er ook een nieuw doolhof en zijn er nog meer modderbaden en waterpartijen. Kom je ook een kijkje nemen?

Of sla je liever een hindernis over? Geen probleem: niks moet, ervaren mag!

Wil je meer informatie over het BloteVoetenPark? Klik op de roze button om naar de website te gaan!

Tip: na het rennen door dit park een lekker hapje eten in Maastricht? Klik hier voor onze tips!

BloteVoetenPark

Ganzepool 9a
6443 WZ Brunssum
Openingstijden zie website via de roze websitebutton Prijs Prijs: € 8,00 voor volwassenen, € 4,25 voor kinderen (3 t/m 12 jaar)
Kinderen t/m 2 jaar gratis
Naar de website Direct mailen telefoonnummer
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Blogs & Vlogs!

Blogs & Vlogs!

Regelmatig sturen wij onze Kidsproof reporters op pad om voor jou verslag uit te brengen van toffe plekken en uitjes. Je kunt deze, en nog veel meer andere leuke tips als knutselen, koken & schminken, lezen op onze blog-pagina!

Verhalen van onze kidsproof reporters!