BloteVoetenParkTerug naar het overzicht

Kom op blote voeten door de natuur lopen. Het BloteVoetenPark is avontuurlijk en uitdagend!

Het BloteVoetenPark is maar liefst 10 hectare groot én in de buitenlucht. Met het naleven van de speciale opgestelde coronamaatregelen is een bezoek aan het BloteVoetenPark veilig en verantwoord.

En wist je dat op blote voeten lopen gezond is en bijdraagt aan een goede weerstand?

Het BloteVoetenPark geeft je de mogelijkheid om op je blote voeten door de natuur te lopen. Ervaar de verschillende ondergronden tijdens de uitdagende wandeling voor jong én oud over een pad van 4 km. Dat heb je vast nog nooit echt gedaan!

Leer de natuur kennen op een heel uitdagende en soms spannende manier, al voelend met je voeten. Zo beleef je de natuur tot in je tenen! Beleef het plezier bij de evenwichtsbalken, modderbaden, waterpartijtjes een doolhof en een hindernisbaan over de vijver. Of sla je liever een hindernis over? Geen probleem: niks moet, ervaren mag!

Terwijl de kinderen zich vermaken in de modderkeuken geniet jij op het terras van iets lekkers van de kleine kaart. Zij nemen de bestelling op en serveren aan tafel. Oók zijn er ‘to go’ artikelen. Wat fijn dat de horeca weer open kan op deze manier!

Kom je ook een kijkje nemen?

Wil je meer informatie over het BloteVoetenPark? Klik op de roze button om naar de website te gaan!

Tip: na het rennen door dit park een lekker hapje eten in Maastricht? Klik hier voor onze tips!

BloteVoetenPark

Ganzepool 9a
6443 WZ Brunssum
Openingstijden zie website via de roze websitebutton Prijs Prijs: € 8,00 voor volwassenen, € 4,25 voor kinderen (3 t/m 12 jaar)
Kinderen t/m 2 jaar gratis
Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Tips van de maand