Boerderij DaalhoeveTerug naar het overzicht

Kinderen kunnen bij Boerderij Daalhoeve kennismaken met allerlei dieren en producten van de boerderij!
Boerderij Daalhoeve is een grote kinderboerderij, waar kinderen naar hartenlust kunnen ontdekken en spelen! Het is van oorsprong een oude hoeve met daaromheen allerlei stallen en kleine weilanden. De boerderij is zes dagen per week open en meerdere keren per jaar vinden er leuke activiteiten plaats!

In de gezellige horecaruimte binnen (De Koojstal) kun je lekker vertoeven, maar dat kan natuurlijk ook op de terrassen buiten, bij de boerderij zelf of in de speeltuin! Op het boerderijterrein loopt de Eetbare Loper rond, waarmee kinderen kunnen leren welke groenten en fruit er worden verbouwd. En in het bijenhuis kunnen ze zien hoe de honing wordt gemaakt.

Bij de boerderij vind je natuurlijk de boerderijdieren, maar daarnaast is er een kleine verzamelijk van uitheemse dieren! Daalhoeve is de enige plek in Maastricht waar kinderen kennis kunnen maken met deze dieren. Hoe bijzonder is dat?

Nieuwsgierig geworden? Klik dan op de roze button om naar de website te gaan!

Tip: is jouw kind een echte buitenliefhebber? Kijk verder op onze website voor de leukste buitensport clubjes in de buurt!

Boerderij Daalhoeve

Romeinsebaan 200
6215 SK Maastricht
Openingstijden Maandag: gesloten
Dinsdag t/m vrijdag: 10.00 tot 17.00
Zaterdag: 12.00 tot 17.00
Zondag: 12.00 tot 19.00
Prijs Klik op de roze websitebutton voor meer info! Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Lekker lang weekend met Pinksteren

Lekker lang weekend met Pinksteren

Heerlijke vrije dagen om even helemaal tot rust te komen of dagen waarbij je lekker op pad gaat en ontdekt wat Zuid-Limburg allemaal voor leuks te bieden heeft! Wij hebben weer een lijstje met supertoffe tips klaarstaan! Buiten de deur en lekker thuis. Maak er een paar mooie dagen van met je gezin!

Pinkstertinspiratie!