E-VillageTerug naar het overzicht

E-Village is een game- & entertainmentcentrum voor jong en oud en staat garant voor actie en gezelligheid

Beleef het bij E-Village!

Weet je niet wat je moet gaan doen? Verveel je je? Houd je van gamen en actie? Dan is een bezoek aan E-Village een echte aanrader. Hier kun je gamen, laserschieten, klimmen en losgaan in E-Village Air World, heerlijk eten, speurfietsen en zelfs een GPS-moordspel spelen.

Trommel dus snel al je vrienden en familie op en maak er een geweldige middag of avond van!

Gamen

Ga je gamen? Dan speel je onbeperkt voor een vaste entreeprijs. Leef je uit op de nieuwste en veste games, zoals de XBOX, Playstation, Wii of Switch. Of ga je voor old school met de Arcadekasten of andere retrogames. Met meer dan 80 games is er altijd een spel bij dat jij leuk vindt. Ook een potje poolen, darten en tafelvoetbal speel je bij E-Village.

Laserschieten 

Bij E-Village hebben ze een echte laserzone waar je mét spelbegeleiding kunt laserschieten. Ga met elkaar de spannende strijd aan en ga helemaal op in dit super vette spel!

E-Village Air World

Ontdek de nieuwste attractie: E-Village Air World. Mega grote opblaasbare glijbanen, een stormbaan, springkussens en nog veel meer! Deze belevenis wordt extra cool met de speciale effecten van blacklight en muziek.

Speurfietsen

Of ga Speurfietsen door het Leudal. Met een speciale app fiets je met z’n tweetjes of met een groep een fietstocht door de gemeente Leudal. Je zult verstelt staan van wat je tijdens deze cultuurhistorische tocht allemaal tegenkomt.

E-Vents

Regelmatig worden er toffe themamiddagen georganiseerd rondom de feestdagen. Denk hierbija aan BINGO of Games & Crafts. Iedere laatste vrijdag van de maand is er de Active Friday 12, een gameavond speciaal voor tieners.

Kom een keer langs bij E-Village in Roggel en laat je verrassen! Het is ook mogelijk om je kinderfeest hier te geven, communiefeest of een familiefeest.
E-Village ligt direct naast Recreatiepark de Leistert, Heldensedijk 3 in Roggel. Er is ruime parkeergelegenheid direct voor de deur. 

Klik snel door op de roze websitebutton voor meer informatie.

TIP: neem ook eens een kijkje op onze kidsproof zorg- en opvoedingspagina.

E-Village Roggel

Heldensedijk 3
6088 NT Roggel
Openingstijden Maandag gesloten
Dinsdag: gesloten
Woensdag: van 13.30 tot 20.00 uur
Donderdag: gesloten
Vrijdag: van 13.30 tot 22.00 uur
Zaterdag: van 13.30 tot 22.00 uur
Zondag: van 13.30 tot 20.00 uur
Prijs Een entreeticket bedraagt € 10,00 p.p. of €11,00 p.p. inclusief 2 consumpties.
Kinderen tussen de 4 en 6 jaar en volwassenen van 60 jaar en ouder betalen €5,00 euro voor een entreeticket.
Kinderen onder de 4 jaar mogen gratis naar binnen. 
Zie website overige kosten voor extra activiteiten.
Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Kerstmarkten

Kerstmarkten

Wat is december toch een gezellige, maar oh zo drukke maand! Overal in Nederland verschijnen weer betoverende winterwonderlandjes, glanzende ijsbanen en knusse kerstmarkten. Wij hebben ze allemaal voor je verzameld in onze blog!

Wat is er allemaal te beleven deze kerst?