• Kidsproof.nl
  • Bezoek Kidsproof Vakantie
  • Bezoek Kidsproof Plus

Klimbos Fun Forest VenloTerug naar het overzicht

Een unieke, fun en actieve beleving is klimmen bij Fun Forest Venlo, Noord-Limburg.
Welkom bij Fun Forest Venlo! Wat je in een gewoon bos niet mag of kan, mag je hier wel. Je gaat de bomen in. Je krijgt twee tot drie uur lang de tijd om alle parcoursen te verkennen en van boom naar boom te klimmen. Het enige wat je mee hoeft te nemen is een beetje durf.

In het klimbos beweeg je je via touwen, ladders, bruggen en tokkelbanen door de bomen. Het klimpark heeft 9 parcoursen, van 2,5 tot 15 meter hoogte. De instructeurs houden toezicht vanaf de grond en helpen wanneer dat nodig is.

Kleine kinderen (vanaf 1.10m) krijgen 2 uur de tijd om te klimmen en klauteren. Zij klimmen zelfstandig met een Klimbos Mini ticket in de easy parcoursen. Deze twee parcoursen zijn ook heel geschikt voor iedereen met hoogtevrees. Ouders kunnen gemakkelijk meelopen onder de parcoursen of gezellig meeklimmen!

Kinderen vanaf 1.30m mogen drie uur klimmen in 6 verschillende parcoursen. Voor een enkel parcours moeten kinderen tot 1.50m begeleid worden door een mee klimmende volwassene (18+), maar de rest van de parcoursen mogen ze helemaal zelf ontdekken.

Iedereen vanaf 1.50m mag drie uur lang in alle parcoursen klimmen en klauteren. Je bepaalt zelf de moeilijkheidsgraad!

Durf jij het aan?

Let op: Check de website voor actuele openingstijden. Klik voor alle informatie op de roze button om naar de website van klimbos Fun Forest te gaan.

Tip: Vier ook je kinderfeestje bij Fun Forest in Venlo!

Fun Forest Venlo

Verlengde Trappistenweg 35
5932ND Tegelen
Openingstijden Zie website voor meer informatie Prijs Zie website Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & inspiratieAlle blogs

Uitgelicht

Zomervakantie nieuwsbrief

Zomervakantie nieuwsbrief

Met dit mooie zomerweer is het zo fijn om lekker buiten te spelen! In de natuur, in het water, de speeltuin (met schaduw), een pluktuin, de dierentuin... In Zuid-Limburg zijn superveel gezinsuitjes, maar dit zijn onze echte aanraders voor de zomer!

Lekker veel inspiratie!