• Kidsproof.nl
  • Bezoek Kidsproof Vakantie
  • Bezoek Kidsproof Plus

Dagstrand Fun ValleyTerug naar het overzicht

Kom spelen in het water of de speeltuin en geniet van de zon bij het dagstrand van Fun Valley Maastricht!
Bij recreatiepark Fun Valley Maastricht is er genoeg te beleven. Zo kun je heerlijk genieten van de zon op het strand en kunnen kinderen zich uren vermaken in de buitenspeeltuin.

Zoek je even verkoeling? Waan je dan even aan de Costa del Sol bij de Cuba Beachbar op het strandgedeelte en drink één van de lekkere cocktails!

Liever juist actief doen? Ook dat kan! Bij Fun Valley Maastricht zijn verschillende bootjes (waterfietsen, kano's, kayaks en stand-up paddles) verkrijgbaar. Op deze websitebutton zie je of ze beschikbaar zijn tijdens jouw bezoek!

Wil je meer informatie? Klik dan op de roze button om naar de website te gaan!

Tip: wist je dat Kidsproof Maastricht ook de leukste evenementen van de komende tijd in de uitagenda heeft gezet? En als je je inschrijft voor onze nieuwsbrief ben je altijd op de hoogte van de leukste uitjes en tofste tips voor kinderen tot 12 jaar oud!

Fun Valley Maastricht

Oosterweg 5
6245LC Eijsden
Openingstijden Kijk voor meer info over de openingstijden op de website! Prijs Zie roze websitebutton Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & inspiratieAlle blogs

Uitgelicht

Zomervakantie nieuwsbrief

Zomervakantie nieuwsbrief

Met dit mooie zomerweer is het zo fijn om lekker buiten te spelen! In de natuur, in het water, de speeltuin (met schaduw), een pluktuin, de dierentuin... dat is allemaal toch éxtra leuk als het niet regent en niet zo koud is buiten. In Zuid-Limburg zijn superveel gezinsuitjes, maar dit zijn onze echte aanraders voor de zomer!

Lekker veel inspiratie!