Dagstrand Fun ValleyTerug naar het overzicht

Kom spelen in het water of de speeltuin en geniet van de zon bij het dagstrand van Fun Valley Maastricht!
Bij recreatiepark Fun Valley Maastricht is er genoeg te beleven. Zo kun je heerlijk genieten van de zon op het strand en kunnen kinderen zich uren vermaken in de buitenspeeltuin. 
Zoek je even verkoeling? Waan je dan even aan de Costa del Sol bij de Cuba Beachbar op het strandgedeelte en drink één van de lekkere cocktails!
Liever juist actief doen? Ook dat kan! Bij Fun Valley Maastricht kun je op vaste tijden gebruik maken van verschillende bootjes: waterfietsen, kano's, kayaks, stand-up paddles en surfplanken.

Wil je meer informatie? Klik dan op de roze button om naar de website te gaan!

Tip: wist je dat Kidsproof Maastricht ook de leukste evenementen van de komende tijd in de uitagenda heeft gezet? En als je je inschrijft voor onze nieuwsbrief ben je altijd op de hoogte van de leukste uitjes en tofste tips voor kinderen tot 12 jaar oud!

Fun Valley Maastricht

Oosterweg 5
6245LC Eijsden
Openingstijden Kijk voor meer info over de openingstijden op de website! Prijs Dit Kids Valley dagstrand is onderdeel van Fun Valley. Met je toegangskaart voor Ballorig krijg je ook toegang tot het dagstrand. Kaartjes hiervoor zijn te koop vanaf €4,25 Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Tips van de maand

Uitgelicht

Zin in een feestje?

Zin in een feestje?

Weet jij al wat voor tof kinderfeestje je wilt geven dit jaar met je nieuwe klasgenootjes? Als je je nu aanmeld voor onze nieuwsbrief dan krijg je de leukste tips zo in je inbox! Er zijn echt heel veel mogelijkheden. Klik snel op de button om inspiratie op te doen!

nieuwsbrief kinderfeestjes