GaiaZOOTerug naar het overzicht

Bekijk mega veel verschillende dieren en speel in de speeltuin in de mooiste dierentuin van de Benelux!
In GaiaZOO reis je in één dag over de hele wereld en ontmoet je vele bijzondere en unieke diersoorten! GaiaZOO biedt een onvergetelijk dagje uit voor groot én klein. Dichterbij de gorilla's of de leeuwen durf je écht niet te komen! En in het doodshoofdapenbos klimmen de apen zelfs boven je hoofd door de takken. Laat je verwonderen door de prachtige en unieke diersoorten die in GaiaZOO in een heel natuurlijke omgeving leven.

Naast dat je alle dieren gespot moet hebben, kun je er ook spelen! In de buitenlucht vind je een toffe speeltuin en de JungleTour waar je heerlijk kunt klimmen en glijden tussen de bomen! Binnen kun je spelen in DinoDome, waar de uitgestorven dinosaurussen weer tot leven komen! 

Wil je meer informatie over GaiaZOO? Klik op de roze button om naar de website te gaan!

Tip: alle dieren gevonden en zin in een hapje eten? Kijk hier voor onze tips in en rond Maastricht!

GaiaZOO

Dentgenbachweg 105
6468 PG Kerkrade
Openingstijden Zie website voor meer informatie Prijs Zie website voor meer informatie Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Lekker eropuit!

Lekker eropuit!

Zin om er weer even lekker op uit te gaan? Op onze eropuit pagina vind je super veel fijne tips van zwembad tot kinderboerderij tot museum tot pretpark en nog veel meer!
Reserveer snel jouw plekje en ga er lekker op uit!

Ga naar de eropuit pagina!