GeusseltbadTerug naar het overzicht

Heerlijk vrijzwemmen en leuke activiteiten voor het hele gezin bij het Geusseltbad in Maastricht!
Gewoon lekker zwemmen en genieten van de gemoedelijke sfeer in het Geusseltbad! Ga met het hele gezin tegelijk van de extra brede glijbaan of ga juist lekker ontspannen op de bubbelbank. Het kan allemaal! De allerkleinsten kunnen spelen en spetteren in de kleurrijke waterbassins. 

Bij het Geusseltbad zijn er ook regelmatig leuke activiteiten te beleven. Je vindt de volledige agenda via de roze websitebutton. Hoe tof is bijvoorbeeld het familiezwemmen voor ouders met kleine kinderen dat elke zondagochtend plaatsvindt!

Meer weten? Klik dan op de roze button om naar de website te gaan!

Tip: voor leuke (zwem)kleding kun je in één van de toffe kinderwinkels terecht die Maastricht rijk is. Kijk verder op onze website voor een handig overzicht!

Geusseltbad

Discusworp 4
6225 XP Maastricht
Openingstijden Klik op de roze button voor de actuele openingstijden Prijs Vanaf €2,35 per kind Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Kerstmarkten

Kerstmarkten

Wat is december toch een gezellige, maar oh zo drukke maand! Overal in Nederland verschijnen weer betoverende winterwonderlandjes, glanzende ijsbanen en knusse kerstmarkten. Wij hebben ze allemaal voor je verzameld in onze blog!

Wat is er allemaal te beleven deze kerst?