• Kidsproof.nl
  • Bezoek Kidsproof Vakantie
  • Bezoek Kidsproof Plus

Kasteel LimbrichtTerug naar het overzicht

Ontdek dit geweldige kasteel met leuke activiteiten en haar prachtige natuur.
Sfeervol genieten op een unieke locatie die historie ademt! Dan wordt je graag ontvangen op Landgoed Kasteel Limbricht! Het trotse middelpunt van het landgoed is de eeuwenoude hoofdburcht die is omgetoverd tot Vergaderburcht. In de voorburcht zijn verschillende sfeervolle feestzalen gerealiseerd die o.a. gebruikt worden voor bruiloften, bedrijfsfeesten of andere feesten & partijen. Daarnaast bevind zich in het hart van de voorburcht Brasserie Het Proeflokaal. Tot slot kan ook de sfeervolle binnenplaats worden ingezet als outdoor-eventlocatie waarbij u geniet van een prachtig uitzicht op het landgoed!

Er worden ook regelmatig leuke events georganiseerd. 

Wat dacht je van een toffe rally door Limburg met het hele gezin of ga een mooie lentewandeling maken in de prachtige omgeving van het kasteel.

Wil je meer weten? Klik dan op de roze websitebutton!

TIP: Heb jij je al aangemeld voor onze nieuwsbrief? Deze staan vol toffe tips en vaak ook met een speciaal thema! En vergeet niet onze fijne blogs te lezen. Hier vind je leuke ervaringsverhalen, tips voor uitjes, tips voor activiteiten en nog veel meer!

Kasteel Limbricht

Allee 1
6141 AV Limbricht
Openingstijden zie roze websitebutton Prijs zie roze websitebutton Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & inspiratieAlle blogs

Uitgelicht

Zomervakantie nieuwsbrief

Zomervakantie nieuwsbrief

Met dit mooie zomerweer is het zo fijn om lekker buiten te spelen! In de natuur, in het water, de speeltuin (met schaduw), een pluktuin, de dierentuin... In Zuid-Limburg zijn superveel gezinsuitjes, maar dit zijn onze echte aanraders voor de zomer!

Lekker veel inspiratie!