Kasteelruïne ValkenburgTerug naar het overzicht

Ga super ver terug in de tijd naar de 11e eeuw terwijl je in de kasteelruïne van Valkenburg loopt!
Beleef de Kasteelruïne via augmented reality

Rondlopen in het vroegere kasteel, helpen bij de voorbereidingen van een middeleeuwse bruiloft en álles te weten komen over de bouwfasen van het kasteel.

Met de nieuwe Augmented Reality (AR) routes door Kasteelruïne Valkenburg komt de geschiedenis van het voormalige kasteel niet alleen tot leven, maar ben je er zelf ook nog eens onderdeel van.

Een beleving waar niets… uh, alles is wat het lijkt. Dankzij deze slimme techniek hoef je de beelden en verhalen er niet langer zelf bij te verzinnen, maar krijg je ze direct, al wandelend door de ruïne, op je smartphone of tablet.

Dat wil jij toch ook proberen!

Download de app, pak je mobiel, ga op pad en dompel je onder in de geschiedenis van het Kasteel van Valkenburg. Je kunt kiezen uit de belevingsroute of de bouwhistorische route. HIER lees je alles over deze toffe nieuwe AR app en kun je hem gelijk downloaden!

Wil je meer weten over Kasteelruïne Valkenburg? Klik op de roze button om naar de website te gaan!

Tip: na de rondleiding een lekker hapje eten in de buurt? Kijk hier voor onze gezellige tips!

Kasteelruïne Valkenburg

Daalhemerweg 27
6301 BJ Valkenburg aan de Geul
Openingstijden Zie website voor meer informatie Prijs Zie website voor meer informatie Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Clubjes in Zuid Limburg

Clubjes in Zuid Limburg

Bij een nieuw schooljaar hoort ook een tof clubje toch?! Wat ga jij dit jaar uitproberen? Wordt het een sport, iets creatiefs of iets muzikaals? Neem snel een kijkje in het meest complete overzicht van leuke clubjes in Zuid Limburg.

Vind jouw clubje!