Kasteeltuinen ArcenTerug naar het overzicht

Een indrukwekkend én ontspannen dagje uit in Kasteeltuinen Arcen.
Bij Kasteeltuinen Arcen ontspan je in de prachtige bloem- en plantrijke omgeving én ontdek je meer over cultuur. Het park is jaren op rij verkozen tot het Leukste Uitje van Limburg door ANWB-Eropuit, dus succes verzekerd. Een dagje uit bij Kasteeltuinen Arcen is feest voor de hele familie, van jong tot oud!

Op ontdekkingstocht
Ga op pad met de gratis speurtocht waarbij je als heuse speurneus het hele park gaat verkennen. Struin door het eeuwenoude kasteel en ontdek hoe de vroegere bewoners leefden. Ga op ontdekkingstocht in de tientallen verschillende tuinen. Bewonder de prachtige kleuren van o.a. rozen en waan je in Italië of zelfs in het verre Azië! In iedere tuin is iets nieuws te zien, te ruiken en soms zelfs te proeven.

Volop plezier
Vergeet vooral niet om een bezoek te brengen aan de Bergtuin… In deze tuin sla je gratis een balletje op de meest avontuurlijke midgetgolfbaan van Europa en speel je op het speelstrand met een trekvlot en speeltorens. In de Aaiweide kun je genieten van een dolle beestenboel want de lieve geitjes hebben altijd honger en zin in een knuffel van jou. Bij de geitjes staat een voederstation, zo eten ze letterlijk uit je hand! En weet jij de flamingo’s en de pauwen te vinden?

Kasteeltuinen Arcen organiseert ook met regelmaat extra knutselactiviteiten, muziekoptredens en leuke evenementen, waardoor je je nooit hoeft te vervelen. En een goede tip: er is gratis entree voor kinderen t/m 17 jaar in juli en augustus!

Wil je meer weten over dit veelzijdige bloemen- en plantenpark vol cultuur in Noord-Limburg? Klik dan op de roze websitebutton. Veel plezier!

Kasteeltuinen Arcen

Lingsforterweg 26
5944 BE Arcen
Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

10x zomeruitjes voor kids in Zuid-Limburg

10x zomeruitjes voor kids in Zuid-Limburg

Joepie, het is zomervakantie! Lekker uitrusten, op vakantie, spelen met vrienden en alle tijd voor toffe gezinsuitjes. Lees daarom snel 10 uitjes in Zuid-Limburg die supertof zijn om deze zomer te doen voor kinderen!

Bekijk de zomer-inspiratie!