De leukste musea & leerzame uitjes in Zuid-Limburg
Musea & educatie

De leukste musea & leerzame uitjes in Zuid-Limburg

Naar een leuk kindvriendelijk museum, elkaar voorlezen bij de bibliotheek of een leerzame speurtocht? Er is volop keuze voor kinderen in Zuid-Limburg!

Dit zijn onze favoriete kindermusea en educatieve uitjes in Zuid-Limburg.

Filteropties

Leeftijd
Locatie
totaal 63 resultaten
Pagina: 12
totaal 63 resultaten
Pagina: 12

Tips van de maand | Eropuit

Kindvriendelijk museum uitje in de regio Zuid-Limburg

Zoek je een leuk museum om met kinderen te bezoeken? Op Kidsproof.nl vind je alle kidsproof musea in Nederland, op Kidsproof Zuid-Limburg vind je alle kindvriendelijke musea in Maastricht, Heerlen, Sittard, Kerkrade, Valkenburg, Landgraaf, Geleen en Eijsden.

Kinderactiviteiten in kindermusea

Veel van deze kindermusea hebben speciaal voor kinderen een museum speurtocht, een speciale tentoonstelling, een rondleiding voor kinderen of een familierondleiding, een kinderatelier waar ze zelf aan de slag kunnen en leuke workshops kunnen volgen. Zo is een museum héél erg leuk voor peuters, kleuters, jonge kinderen en oudere kinderen!

Educatieve uitjes voor kinderen in de omgeving van Maastricht, Heerlen en Sittard

Spelenderwijs leren: techniek, science, wetenschap, natuur, de wereld is één grote ontdekking voor kinderen. Op de regio Zuid-Limburg zijn er veel organisaties die leuke en leerzame uitjes aanbieden.

Bibliotheken in de regio Zuid-Limburg

In de bibliotheken in Maastricht, Heerlen, Sittard, Kerkrade, Valkenburg, Landgraaf, Geleen en Eijsden kun je meer dan alleen boeken lenen voor kinderen: er zijn speciale voorleesuurtjes, activiteiten voor kinderen, workshops voor kinderen en soms zelfs speciale kindervoorstellingen. Op Kidsproof Zuid-Limburg vind je alle bibliotheken in de regio.