Kids Tour door de grottenTerug naar het overzicht

Maastricht Underground

Luikerweg 71
Maastricht
Openingstijden zie website via de roze websitebutton Prijs Volwassene (12+) € 7,20
Kind (4-12) € 5,70
Naar de website Direct mailen Toon telefoonnummer
Speciaal voor kids tussen de 8-12 jaar heeft Maastricht Underground de Kids Tour!
Zet je zintuigen op scherp, want tijdens deze Kids Tour ga je even ‘back to basic’. Geen licht, geen geluid, geen straling, geen tijdsbesef.

Ben je tussen de 8 en 12 jaar en durf jij een ondergronds avontuur aan te gaan in de Grotten van Maastricht? Ga dan op ontdekking in de Sint Pietersberg waar een labyrint van ruim 20.000 gangen verscholen zit. Een professionele gids zorgt ervoor dat je niet verdwaald in dit doolhof van zo’n 80 kilometer aan door de mens uitgegraven gangen. Op de wanden duiken namen en tekeningen in houtskool op van mensen die hier enkele honderden jaren geleden dag in dag uit werkten om mergel als grondstof te winnen. Deze tocht is doorspekt met spannende verhalen, kortom; durf en fantasie vereist!

Goed om te weten:
- De kinderen dienen begeleid te worden door een volwassene.
- De constante temperatuur in de gangen is circa 12 graden. Ons advies is om de kinderen warm aan te kleden met stevige schoenen die vies mogen worden.
- Adres: Luikerweg 71. Start naast Chalet Bergrust.
- Iedere deelnemer dient een zaklampje mee te nemen. Deze tocht is ondergronds en de enige lichtbron is de zaklamp. Er zijn ter plaatse geen zaklampen te krijgen.
- Deelname aan de activiteiten van Maastricht Underground is geheel voor eigen risico. Volg altijd de aanwijzingen van onze gidsen op.

Klik op de websitebutton om jouw tour te reserveren!

Kijk ook eens in onze Uitagenda voor alle actuele uitjes in en om Maastricht!

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs