icon-closeLandelijk Natuurmonumenten Oerrr 2
icon-closeLandelijk Natuurmonumenten Oerrr 2

Monkey Town HeerlenTerug naar het overzicht

Lekker binnen klimmen en klauteren voor jong (en oud) bij Monkey Town Heerlen.

Klimmen en Klauteren

Het maakt niet uit wat voor weer het buiten is, binnen bij Monkey Town schijnt altijd de zon en heb je plezier voor tien. Je kunt hier 7 dagen per week terecht om al jouw klim- en klauterskills weer even te testen!

Peutertarief

Voor kinderen van 1 TOT 4 jaar die op maandag tot vrijdagochtend voor 11.30 uur binnenkomen geldt een entreeprijs van € 4,95 En mogen de hele dag blijven spelen! Oudere kinderen zijn dan natuurlijk ook welkom. Tijdens vakanties en feestdagen vervalt het peutertarief.

Monkey Party

Het leukste kinderfeestje vier je bij Monkey Town! Lekker klimmen, klauteren, rennen, springen, dansen, gillen (nou ja, een beetje gillen mag natuurlijk wel...)! Je krijgt je eigen tafel en er mogen twee volwassenen mee naar binnen. Wat zit er in het feestpakket? Entree en ontvangst, onbeperkt limonade, frites met saus en snack naar keuze, waterijsje, snoepzakje bij vertrek & een cadeautje voor de jarige. Vanaf € 12,50 per kind.

Lasergamen

Waan je samen met je vrienden in de ruimte en ga de strijd aan tegen elkaar of samen met je teamgenoten tegen een ander team. Dit kunnen we allemaal op locatie bepalen. In de spannende donkere arena sta je oog in oog met je tegenstanders om ze te overmeesteren. Je waant je in duistere wereld waar de verassingen uit het niets opduiken, scoor extra punten met de powerpod zodat je bijna onoverwinnelijk wordt of ga je de uitdaging aan of neem je de weg naar het ruimteschip? Lasergamen is bij Monkey Town is een sensatie. Plezier gegarandeerd

Momenteel is vooraf reserveren van je bezoek verplicht en kunnen we per tijdsblok van 2 uur slechts een beperkt aantal bezoekers toelaten. (let op: maximaal 2 volwassenen per reservering).

Check de roze websitebutton voor alle overige informatie en voor het boeken van een toegangsticket.

TIP: meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang de laatste updates zomaar in je inbox!

Monkey Town Heerlen

Stadionbaan 50
6416 CS Heerlen
Openingstijden ma - vr: 09.00 - 18.00
weekend: 10.00 - 18.00

5 december 09:00 - 16:00
24 december 09:00 - 16:00
1e kerstdag Gesloten
2e kerstdag 10:00 - 18:00
31 december 09:00 - 16:00
1 januari 10:00 - 18:00
Prijs - € 7,95 Entree (incl. Lasergamen indien beschikbaar, woe-vrij-za-zo vanaf 13.00 uur)
- € 4,95 Peutertarief (1 tot 4 jaar, geldig van ma-vrij bij binnenkomst tot 11.30 uur, niet in vakanties en op feestdagen)
- 10-Rittenkaart € 59,- (geldig in alle vestigingen, niet persoonsgebonden)
- Ouders/begeleiders vrij entree (vanaf 16 jaar)
Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Volop leuke activiteiten te doen!

Volop leuke activiteiten te doen!

Ondanks dat we nog steeds in een soort lockdown zitten door corona, kan er gelukkig nog steeds genoeg! We verzamelen volop leuke activiteiten voor thuis, online en buiten in onze uitagenda en eropuit-pagina!

Heel veel toffe uittips!