Zwemparadijs OtterveurdtTerug naar het overzicht

Voor een spetterend familieuitje moet je bij zwembad Otterveurdt in Hoensbroek zijn!
Zwemmen is leuk, ontspannend, verfrissend, gezellig, avontuurlijk en bij zwemparadijs Otterveurdt in Hoensbroek ook nog eens veelzijdig!

Naast recreatief zwemmen zijn er ook nog tal van andere activiteiten waaraan je kunt deelnemen. Veiligheid en hygiëne staat bij dit zwembad in ieder geval voorop. Een spetterend uitje voor de hele familie!

Zwembad Otterveurdt heeft een tof recreatiebad met stroomversnelling, een 25-meter bad, een turbodouche, een waterval en verschillende glijbanen met licht- en geluidseffecten. Voor de allerkleinste waterratjes zijn er verschillende peuterbaden aanwezig. 

Iedere zondagochtend is het zwembad op een vaste tijd speciaal voor gezinnen met jonge kinderen gereserveerd. Het zwembad is dan extra verwarmd. 

Klik voor meer info door naar de website via de roze button!

Tip: neem ook een kijkje tussen de leukste kinderwinkels bij jou in de buurt

Otterveurdt

Gravin von Schönbornlaan 2
6433 AZ Hoensbroek
Openingstijden De Otterveurdt is op woensdag, vrijdag, zaterdag en zondag geopend (buiten de schoolvakanties). Klik voor de actuele openingstijden door naar de website via de roze button. Prijs € 3,15 per persoon (tot 4 jaar)
€ 5,25 per persoon (vanaf 4 jaar)
Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Kerstmarkten

Kerstmarkten

Wat is december toch een gezellige, maar oh zo drukke maand! Overal in Nederland verschijnen weer betoverende winterwonderlandjes, glanzende ijsbanen en knusse kerstmarkten. Wij hebben ze allemaal voor je verzameld in onze blog!

Wat is er allemaal te beleven deze kerst?