Boulderhal MaastrichtTerug naar het overzicht

Klimmen bij Radium Boulders in het centrum van Maastricht! Met speciaal circuit voor kinderen.

Speciaal circuit voor kinderen

Nog nooit geboulderd of grote fan? Kom langs en probeer het bij de mooie, lichte hal van Radium Boulders! Je hebt geen uitrusting, cursus of klimpartner nodig. Er zijn genoeg makkelijke en moeilijke boulders te ontdekken. Radium Boulders heeft zelfs een circuit speciaal voor kinderen. Elke week zijn er nieuwe boulders te ontdekken.

Vrij boulderen vanaf 8 jaar

Boulderen kan al vanaf 8 jaar. Vanaf 12 jaar mag je zelfstandig boulderen (t/m 11 jaar onder begeleiding van een volwassene). Komen jullie met meer dan 3 kinderen? Dat kan alleen onder begeleiding van een instructeur van Radium Boulders. Van tevoren reserveren is hiervoor noodzakelijk en kan via de websitebutton.

Wat is boulderen?

Een boulderhal is een soort klimhal, maar dan lager. Boulderen is een jonge en hippe sport. De naam is afgeleid van het Engelse woord boulder, wat rotsblok betekend. Boulderen is dan ook letterlijk: klimmen op een rotsblok. En in de hal van Radium Boulders hebben ze verschillende 'rotsblokken' geplaatst op de indrukwekkende locatie. Boulderen is een creatief en gezellig alternatief voor de sportschool. Boulderen verbetert je kracht, uithoudingsvermogen, flexibiliteit, behendigheid, coördinatie en gevoel voor evenwicht. Het is een sport voor jong en oud. Alleen of samen met je vrienden!

Voor meer informatie en reserveren ga je naar de website via de roze websitebutton.

Volg jij Kidsproof Maastricht al op instagram?

Tip! De smaak te pakken? Meld je dan aan voor de jeugdtraining: de Radium Radicals! Of vier je kinderfeestje bij Radium Boulders!

Radium Boulders

Lage Frontweg 2b
6219 PD Maastricht
Openingstijden zie website via de roze websitebutton Prijs zie website via de roze websitebutton Naar de website Direct mailen
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

10x zomeruitjes voor kids in Zuid-Limburg

10x zomeruitjes voor kids in Zuid-Limburg

Joepie, het is zomervakantie! Lekker uitrusten, op vakantie, spelen met vrienden en alle tijd voor toffe gezinsuitjes. Lees daarom snel 10 uitjes in Zuid-Limburg die supertof zijn om deze zomer te doen voor kinderen!

Bekijk de zomer-inspiratie!