Rail BikeTerug naar het overzicht

Railbike door de wondermooie natuur en geniet met vrienden, familie of collega's van dit sportieve uitje.
Het parcours bestaat uit een stuk spoorweg van +/- 6 km. De deelnemers leggen de afstand in één richting af, en daarna in de andere volgens jouw ritme. Je fietst hierbij grotendeels door mooie holle wegen beschermd tegen de zon en lichte regen! Ook goed te doen bij zeer hoge temperaturen!

Je fietst een traject van 6 km (40 minuten) van Munsterbilzen tot in Gellik langs het kasteel van Groenendael, over twee authentieke spoorbruggen in Hoelbeek, onder twee straten door en voorbij de sporthal te Eigenbilzen tot aan de picknickplaats in Gellik.
In Gellik kun je lekker een half uurtje pauze nemen om te picknicken en even bijkomen. 
De terugweg van 6 km neemt een 35-tal minuutjes in beslag, je gaat nu het bergje af!

De plaats van de fietser kan ingenomen worden vanaf de leeftijd waarop de voeten aan de pedalen kunnen! Vrienden onder mekaar of met het gezin : men wisselt van plaats om een sympathiek voertuig in gang te houden. Oudere mensen zullen het heel plezierig vinden om op hun eigen ritme te fietsen en tegelijk te genieten van het landschap. Zelfs jonge kinderen kunnen veilig mee in hun eigen maxi-cosie of eigen autostoeltje.

Er is ook mogelijkheid tot teambuidling! Spoorfietsen van Munsterbilzen tot Gellik door het bronsgroen eikenhout met de collega's of vrienden. Even ontstressen met het hele team. Eventueel gekoppeld aan een geleide wandeling met een ranger doorheen het Munsterbos. Als afsluiter een leuke picknick of een barbeque op maat.

Opgelet! Reservatie is steeds vereist! Minstens 20 minuten op voorhand aanmelden!

Voor meer informatie ga je naar de website via de roze websitebutton.

TIP: Neem ook eens een kijkje op onze kidsproof zorg- en opvoedingspagina. 

Rail Bike Limburg Munsterbilzen

Munsterbilzenstraat 56-58
3740 Munsterbilzen
Openingstijden Railbike Limburg is het hele jaar geopend. Bij slecht weer kan er altijd kosteloos geannuleerd worden. Er zijn vaste vertrekuren:10:00, 12:00, 14:00, 16:00. Prijs De prijs om één railbike te huren bedraagt € 25,=. Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Sinterklaasactiviteiten

Sinterklaasactiviteiten

Wat een spannende maar oh zo leuke tijd is Sinterklaas voor de kindjes. Wij hebben er zin in!

In onze Uitagenda vind je de tofste tips voor deze sinterklaasperiode. Maak er een mooie tijd van, veel plezier!

De leukste sint-tips!