Rederij StiphoutTerug naar het overzicht

Ontdek Maastricht op een andere manier: ga mee op een bijzondere rondvaart met het hele gezin!
Wat is er leuker dan Maastricht ontdekken vanaf de boot? De kinderen zullen het geweldig vinden! Bij Rederij Stiphout kun je kiezen uit een heleboel verschillende rondvaarten, elk met hun eigen unieke thema. In ieder geval is elke rondvaart leuk voor de hele familie.

Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor een boottocht van Maastricht tot het Belgische Luik en weer terug, of een 4 Sluizentocht, waarbij je door verschillende sluizen vaart. Of kies voor een boottocht in combinatie met heerlijk eten, zoals bijvoorbeeld de Pannenkoekenboottocht! Ook kan je een boottocht combineren met een bezoek aan de Limburgse grotten. 

Wil je meer informatie over de verschillende rondvaarten? Neem dan een kijkje op de website door op de roze button te klikken!

Tip: Een jarige thuis? Kijk verder op onze website voor een handig overzicht van de leukste kinderfeestjes in de buurt

Rederij Stiphout

Maaspromenade 58
6211 HS Maastricht
Openingstijden De vertrektijden en duur verschillen per rondvaart, klik op de roze button voor meer info! Prijs De kosten verschillen per rondvaart, klik op de roze button voor meer info! Naar de website Direct mailen telefoonnummer
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Vakantie in Nederland!

Vakantie in Nederland!

Velen blijven dit jaar in Nederland met vakantie. Komt dat even goed uit! Wij hebben een geweldig vakantieland en kidsproof heeft 26 toffe uitjes in verschillende regio's voor je verzameld. Dus waar jij ook op vakantie bent in Nederland, er zit vast een goede tip voor je tussen!

26 vakantieuitjes eigen land!