• Kidsproof.nl
  • Bezoek Kidsproof Vakantie
  • Bezoek Kidsproof Plus

Rondvaart met grottenbezoekTerug naar het overzicht

Leuke excursie met kinderen vanaf 4 jaar: boottocht over de Maas inclusief grottenbezoek!
Altijd al benieuwd geweest naar de grotten vlakbij Maastricht? Dan is dit je kans! Met Rederij Stiphout maak je een mooie rondvaart over de Maas en stop je onderweg bij de St. Pietersberg. Vanaf daar maak je een korte wandeling naar het verzamelpunt voor rondleidingen, en ga je samen met de gids op pad door de grotten.

De tocht brengt je langs de mergelgangen, waar tekeningen en opschriften op zijn gemaakt. De grottengidsen kennen goed de weg, en bieden een boeiende rondleiding vol spanning, geheimzinnigheid en geschiedenis. Na de rondleiding keer je weer terug naar de aanlegsteiger om de rest van de rondvaart te doen.

Meer weten? Klik dan op de roze button om naar de website te gaan!

Tip: Volg ons ook op Facebook voor leuke tips voor uitjes, kinderfeestjes en speciale events!

Rederij Stiphout

Maaspromenade 58
6211 HS Maastricht
Openingstijden De boottocht duurt 3 uur, kijk op de website voor meer info over vertrektijden! Prijs Vanaf €10,95 Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & inspiratieAlle blogs

Uitgelicht

Zomervakantie nieuwsbrief

Zomervakantie nieuwsbrief

Met dit mooie zomerweer is het zo fijn om lekker buiten te spelen! In de natuur, in het water, de speeltuin (met schaduw), een pluktuin, de dierentuin... In Zuid-Limburg zijn superveel gezinsuitjes, maar dit zijn onze echte aanraders voor de zomer!

Lekker veel inspiratie!