Hotel SnowWorld LandgraafTerug naar het overzicht

Overnacht in een uniek wintersporthotel in Zuid-Limburg, met leuke (winterse) activiteiten om de hoek!
Bij Hotel SnowWorld Landgraaf hoef je je nooit te vervelen! In het hotel met prachtige kamers, geschikt voor 1 t/m 6 personen, kun je heerlijk vertoeven met de hele familie. Geniet van de mooie omgeving, die je per voet of op de fiets kunt ontdekken. Of maak een tripje naar één van de leuke steden in de buurt, zoals Maastricht of Aken.

Maar ook bij het hotel is genoeg te beleven! In de restaurants kun je terecht voor heerlijk ontbijt, lunch of diner. En wil je even relaxen? Breng dan een bezoekje aan de sauna of relaxruimte. En voor de kinderen zijn er allerlei leuke activiteiten om te doen. Ga met zijn allen skiën of snowboarden op de skibaan van SnowWorld, of wees actief in het klimpark mét Alpine Coaster.

Wil je meer informatie over dit leuke hotel in Landgraaf? Klik dan op de roze button om naar de website te gaan!

Tip: wist je dat Kidsproof Maastricht ook alle komende evenementen in de buurt van Maastricht op een rijtje heeft gezet in de Uitagenda?

Snow World Landgraaf

Witte Wereld 1
6372 VG Landgraaf
Openingstijden Klik op de roze websitebutton om te reserveren! Prijs Klik op de roze websitebutton voor meer info! Naar de website Direct mailen telefoonnummer
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Blogs & Vlogs!

Blogs & Vlogs!

Regelmatig sturen wij onze Kidsproof reporters op pad om voor jou verslag uit te brengen van toffe plekken en uitjes. Je kunt deze, en nog veel meer andere leuke tips als knutselen, koken & schminken, lezen op onze blog-pagina!

Verhalen van onze kidsproof reporters!