• Kidsproof.nl
  • Bezoek Kidsproof Vakantie
  • Bezoek Kidsproof Plus

Recreatief zwemmenTerug naar het overzicht

Lekker plonsen in het zwembad bij het Steinerbos! Leuk voor het hele gezin!

Vrij zwemmen

Bijna het hele jaar rond kun je in het binnenbad, bestaande uit een wedstrijd-, peuter- en een instructiebad terecht voor sport en ontspanning. Tijdens recreatief zwemmen hebben ze verschillende speelelementen, zoals matten, enz. in het water liggen. Op aangegeven momenten ligt de stormbaan klaar om over te rennen en te klimmen. Tijdens recreatief zwemmen is alleen het wedstrijdbad en peuterbad geopend.

Familiezwemmen

Op zondagochtend van 10:30 tot 12:00 uur is het tijd voor het gezin! Een heerlijke, vrijblijvende duik nemen in ons prachtige zwembad. Lekker ontspannen in het water, alleen of met het hele gezin. Het is altijd een belevenis! Het familiezwemmen is bedoeld voor ouders met kinderen tot 13 jaar.

Zwembad Steinerbos

Het beschikt over een drie schitterende binnenbaden. Het kleuter- en peuterbad beschikt over een glijbaan, regengordijn en een waterpaddenstoel. Het wedstrijdbad beschikt over een gedeeltelijk beweegbare bodem, startblokken en losse speelelementen. Het doelgroepenbad is gevuld met extra verwarmd water en beschikt over een beweegbare bodem. De horecavoorziening biedt mogelijkheden voor een lekker kopje koffie of een frietje.

Wel even van te voren reserveren!

Dit toffe zwempark vind je in het speelbos van Steinerbos. Het park waar nog veel meer te beleven valt met outdooractiviteiten, binnenspeeltuin en waar je een kinderfeestje kunt houden!

Wil je meer weten over recreatief zwemmen bij het Steinerbos? Klik op de roze button om naar de website te gaan!

Tip: wist je dat Kidsproof alle toffe kinderwinkels in Maastricht voor je op een rijtje heeft gezet? Klik hier voor het overzicht.

Steinerbos

Stadhouderslaan 220
6171 KP Stein
Prijs Entree Recreatief zwemmen < 3 jaar: GRATIS
Entree Recreatief zwemmen < 13 jaar: € 4,50
Entree Recreatief-/Banen-/Warmwaterzwemmen: € 5,95
10x Entree Recreatief-/Banen-/Warmwaterzwemmen: €53,55
Familiezwemmen (max. 4 gezinsleden): € 16,00
Extra kind familiezwemmen <13 jaar: € 3,50
Pas: € 3,00
Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & inspiratieAlle blogs

Uitgelicht

Zomervakantie nieuwsbrief

Zomervakantie nieuwsbrief

Met dit mooie zomerweer is het zo fijn om lekker buiten te spelen! In de natuur, in het water, de speeltuin (met schaduw), een pluktuin, de dierentuin... In Zuid-Limburg zijn superveel gezinsuitjes, maar dit zijn onze echte aanraders voor de zomer!

Lekker veel inspiratie!