• Kidsproof.nl
  • Bezoek Kidsproof Vakantie
  • Bezoek Kidsproof Plus

Street Jump HeerlenTerug naar het overzicht

Kom naar het grootste indoor trampoline park van Heerlen en jump er op los!
Street Jump Heerlen is het grootste indoor trampoline park uit Heerlen en omgeving! Met meer dan 40 trampolines en 8 verschillende area’s biedt het trampoline park jump plezier voor iedereen. 

Jumpen..wat is dat?
De naam zegt het al SPRING, spring van de ene naar de andere trampoline in een van de 8 verschillende trampoline area’s, daarnaast kun je over grote obstakels springen of zacht landen in de Big Airbag of Schuimblokkenbak (foampit). Kom je springen bij Street Jump Heerlen dan kan je ervoor kiezen om 1-, 1,5-, 2-uur te komen jumpen. Tijdens het jumpen ben je vrij om rond te springen door het gehele trampoline park.  

JUMP-SOKKEN
Kom je jumpen bij Street Jump Heerlen? Dan is het wel verplicht om Jump-sokken te dragen, dit zijn speciale sokken met extra grip om het jumpen op de trampoline leuker en veiliger te maken. De sokken kunnen worden gewassen in de wasmachine en zijn de volgende keer weer te gebruiken, vergeet ze niet mee te nemen!

Bij Street Jump krijg je altijd een GRATIS paar Jumpsokken bij jouw entree.

JUMP-SESSIE
De Jump-sessies bij Street Jump Heerlen starten elk half uur en duren dus minimaal één uur. Wij adviseren 15 minuten voor de start van de Jump-sessie aanwezig te zijn zodat er genoeg tijd is om de toegangsbandjes om te doen, de Jump-sokken aan te trekken en instructie te krijgen. Want elke Jump-Sessie begint met instructie of het de eerste keer is of de 100ste keer dat maakt niet uit.

Naast het jumpen in het trampolinepark kan er ook worden genoten van een hapje en een drankje in hun gezellige zitruimte.

Meer informatie? Klik op de roze websitebutton!

TIP: Op zoek naar nog meer leuke actieve indoor uitjes voor kids? Bekijk eens onze Pagina Indoor actief.

Street Jump Heerlen

Stadionbaan 50
6416CS Heerlen
Openingstijden Zie roze websitebutton Prijs Zie roze websitebutton Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & inspiratieAlle blogs

Uitgelicht

Zomervakantie nieuwsbrief

Zomervakantie nieuwsbrief

Met dit mooie zomerweer is het zo fijn om lekker buiten te spelen! In de natuur, in het water, de speeltuin (met schaduw), een pluktuin, de dierentuin... In Zuid-Limburg zijn superveel gezinsuitjes, maar dit zijn onze echte aanraders voor de zomer!

Lekker veel inspiratie!