Vakantiepark ErperheideTerug naar het overzicht

Naar hartenlust spelen en ravotten met de kids midden in de bossen bij Vakantiepark Erperheide.
Gezellig met z'n tweetjes, of zelfs tot 8 personen in een accommodatie in de bossen. Van Comfort, Premium en VIP cottages tot mindervaliden cottages en appartementen. Wil je de kinderen écht verrassen? Boek dan een Pony Vakantie of een Kindercottage!

Snorkel naar exotische vissen of ravot samen in het grote indoor speelparadijs BALUBA. Wandel ook eens langs de Kinderboerderij, de geitjes worden maar al te graag vertroeteld! En dromen de kinderen ervan om een prinses of ridder te zijn? Met Wannabe kan het!

Ontdek de 4 sfeervolle restaurants onder de palmen: een eindeloos buffet, vurige grillgerechten, snelle snacks of het Grand Café. Zelf koken? Je vindt alles in de supermarkt. Of bestel een pizza of laat je ontbijt of een Table Cooking pakket bezorgen! In de restaurants zijn kinderen koning dankzij kindvriendelijke gerechten, babyvoeding en veel plezier onder de palmbomen. Ook staan ze klaar om rekening te houden met jouw allergieën of voedselintoleranties.

Een heerlijke plek om samen even helemaal tot elkaar te komen en genieten van een (mini) vakantie.

Voor meer informatie ga je naar de website via de roze websitebutton.

TIP: Neem ook eens een kijkje op onze kidsproof zorg- en opvoedingspagina.

Vakantiepark Erperheide

Erperheidestraat 2
3990 Peer
Openingstijden zie website Prijs zie website Naar de website Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Kerstmarkten

Kerstmarkten

Wat is december toch een gezellige, maar oh zo drukke maand! Overal in Nederland verschijnen weer betoverende winterwonderlandjes, glanzende ijsbanen en knusse kerstmarkten. Wij hebben ze allemaal voor je verzameld in onze blog!

Wat is er allemaal te beleven deze kerst?