Vrijheid èn comfortTerug naar het overzicht

Vakantiewoning tussen Maastricht en Valkenburg, met de vrijheid van appartement en comfort van hotel!
In dit vakantiehuis staat een kinderbed en kinderstoel voor de kleintjes! Verder zijn er veel bordspellen aanwezig, evenals een werpspel en badmintonset voor buiten. Ook een Nintendo Wii en diverse video's en dvd's ontbreken niet. 

De vakantiewoning ligt 1 minuut lopen van treinstation Houthem St. Gerlach. Met 4 minuten ben je per trein in Valkenburg en met 10 minuten in Maastricht! Natuurpark Ingendael ligt letterlijk om de hoek. 

Je hoeft niet veel mee te slepen vanuit je huis: de bedden zijn namelijk al opgemaakt en ook het linnengoed voor de badkamer en de keuken zijn aanwezig. Ook koffie, thee, suiker, koffiemelk, jam, hagelslag, stroop, chocopasta, filters, zout, peper, olie, azijn en havermout mag je thuis laten. Je vakantie begint eigenlijk dus al thuis!

Er liggen een paar mappen klaar met heel veel van wat er in de omgeving allemaal te doen is. Dat is zo veel, dat het niet in 1 map van 100 bladzijdes pastte! Je kunt in Zuid-Limburg gerust een hele vakantie vertoeven, juist met kinderen!

Wil je meer info? Klik op de roze button om naar de website te gaan. 

Tip: Kidsproof heeft alle toffe kinderwinkels voor je op een rijtje gezet. 

Vakantiewoning Valkenburg

Stationsweg 3
6301 JE Valkenburg lb
Prijs €250,- (excl. lidmaatschap) Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Kerstmarkten

Kerstmarkten

Wat is december toch een gezellige, maar oh zo drukke maand! Overal in Nederland verschijnen weer betoverende winterwonderlandjes, glanzende ijsbanen en knusse kerstmarkten. Wij hebben ze allemaal voor je verzameld in onze blog!

Wat is er allemaal te beleven deze kerst?