Zwemmen bij ZendenTerug naar het overzicht

Zwemmen naar hartenlust kan bij Zenden Sports in Maastricht: babyzwemmen, vrijzwemmen en ABC Zwemlessen!
In ons waterrijke land is het heel belangrijk dat kinderen leren zwemmen! Zenden Sports geeft ABC zwemlessen aan kinderen op verschillende manieren: reguliere lessen van 1 uur (één of twee keer per week), zwemlessen in extra kleine groepen (max. 4 kinderen) en zelfs privé zwemlessen. 

Ook aan de allerkleinsten is gedacht: iedere woensdagochtend is er van 12.10 tot 12.50 babyzwemmen! En neem ook eens een kijkje in het unieke binnenzwembad. In de historische gewelvenkelder kun je overdag en 's avonds heerlijk vrijzwemmen en baantjes trekken.

Nieuwsgierig geworden? Klik dan op de roze button om naar de website te gaan!

Tip: wist je dat Kidsproof Maastricht ook allerlei handige adresjes voor hulp bij de opvoeding op een rijtje heeft gezet?

Zenden

Sint Bernardusstraat 5
6211 HK Maastricht
Openingstijden Klik op de roze websitebutton voor meer info! Prijs Klik op de roze websitebutton voor meer info! Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Kerstmarkten

Kerstmarkten

Wat is december toch een gezellige, maar oh zo drukke maand! Overal in Nederland verschijnen weer betoverende winterwonderlandjes, glanzende ijsbanen en knusse kerstmarkten. Wij hebben ze allemaal voor je verzameld in onze blog!

Wat is er allemaal te beleven deze kerst?