Wow, super toffe kinderfeestjes in Zuid-Limburg!
Kinderfeestjes

Wow, super toffe kinderfeestjes in Zuid-Limburg!

Ben jij binnenkort jarig en wil je een super verjaardagsfeestje vieren in Zuid-Limburg? Te gek, nu nog even kiezen!

Wij hebben het méést complete overzicht van kinderfeestjes in en om Maastricht; ga je voor actief of creatief, beauty of stoer? Keuze genoeg!

Filteropties

Leeftijd
Locatie
totaal 124 resultaten
Pagina: 1234
totaal 124 resultaten
Pagina: 1234

Leuk idee voor een kinderfeestje of stoer verjaardagspartijtje in de regio Zuid-Limburg?

Jarig kind? Tijd om een feestje te vieren! Er zijn zoveel leuke verjaardagsfeestjes die je kunt boeken!

Zo kun je in de regio Zuid-Limburg kiezen uit een sportief kinderfeestje (denk aan een zwemmen, mountainbiken, voetbalfeestje), een actief kinderfeestje (bijvoorbeeld feestje in een binnenspeeltuin, een klimhal of een trampolinepark), een stoer kinderfeestje (zoals lasergamen, bowlen, paintball, survivalfeestje, Nerf battle of een escaperoom feestje), een creatief kinderfeestje waarbij je gaat knutselen, naaien, koken, bakken of cupcakes versieren.

Ook leuk: een kinderfeestje in de regio Zuid-Limburg met paarden, pony’s en andere dieren op de manege, kinderboerderij, bij de boer of bij het dierenasiel. Wist je dat je ook een feestje kunt geven in het museum, de bioscoop en het theater?

Alle leuke verjaardagsfeestjes in de omgeving van Maastricht, Heerlen en Sittard

Op Kidsproof Zuid-Limburg vind je élk leuk kinderfeestje voor je meisje of jongen in (de omgeving van) Maastricht, Heerlen, Sittard, Kerkrade, Valkenburg, Landgraaf, Geleen en Eijsden!

Kies je voor een klein verjaardagspartijtje of een groot kinderfeest? Of liever een partijtje thuis of een kinderfeestje buiten de deur? Voor een kind van 5 jaar, 6 jaar, 7 jaar of een andere leeftijd!