Febox kinderfeestenTerug naar het overzicht

Bij Febox kun je boxen huren voor een thema kinderfeest.
Op zoek naar een kinderfeest voor uw jarige job? Febox verhuurt boxen met alle benodigdheden voor een heel aantal thema kinderfeesten.

De activiteiten en spellen zijn niet allemaal standaard zoals bij vele andere bedrijven. Bij Febox doen ze het net even anders waardoor nog lang over je kinderfeest wordt gesproken.

Een kinderfeestje thuis is weer helemaal in. Maar al die voorbereidingen? Daar speelt Febox helemaal op in. Een kinderfeest zonder zorgen en alles tot in de puntjes voorbereid en geleverd? Je hoeft die dag alleen maar met de kinderen aan de slag, maar ook dat kan uit handen genomen worden. Met de Febox is het dus "Echt Genieten!" Een feest om niet te vergeten!

Kijk dus snel verder op de website via de roze websitebutton!

Ben jij al lid van de nieuwsbrief van kidsproof? Meld je hier aan en mis niks meer!

Febox


Geleen
Openingstijden huren van de themakist gaat in overleg Prijs zie website via de roze websitebutton Naar de website Direct mailen telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Vakantie in Nederland!

Vakantie in Nederland!

Velen blijven dit jaar in Nederland met vakantie. Komt dat even goed uit! Wij hebben een geweldig vakantieland en kidsproof heeft 26 toffe uitjes in verschillende regio's voor je verzameld. Dus waar jij ook op vakantie bent in Nederland, er zit vast een goede tip voor je tussen!

26 vakantieuitjes eigen land!