Kinderfeestje GeusseltbadTerug naar het overzicht

Geusseltbad

Discusworp 4
6225 XP Maastricht
Openingstijden Kinderfeestjes kunnen plaatsvinden op:
- woensdagmiddag tussen 13.00 en 16.00 uur
- zaterdagmiddag tussen 14.00 en 17.00 uur
- zondag tussen 11.00 en 17.00 uur
Prijs Klik op de roze websitebutton voor meer info!
Jarig? Vier je kinderfeestje in het Geusseltbad! Kies uit een aantal spetterende poolparties.
Splash & Play Party
Speciaal voor jouw Splash & Play Party bouwen we het Experience Center op in het Geusseltbad. Een opblaasbaar speelparcours voor (jonge) kinderen. Samen met je vriendjes en vriendinnetjes klimmen, klauteren, glijden en onder water. Dat is pas echt fun!

Exciting Race & Splash Poolparty
Rennen, springen, klimmen, balanceren tijdens de Exciting Race & Splash Poolparty. Durf jij de twee meter hoge klimmuur te bedwingen? Tijdens de spannende race op en over het water wordt gebruik gemaakt van opblaasbare materialen die samen een hindernisparcours vormen. Free & Fun Poolparty
De Free & Fun Poolparty staat helemaal in teken van vrijzwemmen. En vrijzwemmen kan in het Geusseltbad op heel veel manieren. Er is altijd wel iets te beleven.

Scuba Dive Party
Wil jij een spannende onderwaterwereld ontdekken op de bodem van het zwembad? Het kan nu met onze stoere sea-scooters! Houd je goed vast, ga kopje onder en zoef als een pijlsnelle vis door het water. Tijdens deze poolparty bedwing je een te gek onderwater parcours en doen jullie verschillende spellen. Onze zwembadmedewerker begeleid deze 45 min. durende activiteit. Vrijzwemmen kan ervoor en erna.

Little Mermaids Party
Tijdens jouw zeemeerminnenfeestje leer je samen met je vriendjes en vriendinnen hoe het is om als een zeemeermin, met staart, vloeiend door het water te bewegen. Ook krijg je verschillende zeemeermin kunstjes geleerd. Reken maar dat je je na deze party als een echte ‘mermaid’ in het water voelt.Het kinderfeestje kan extra feestelijk worden afgesloten met een heerlijke smulbox in de bar, of met een gezellig eetfestijn aan de smultafel in het Grand Café. 

Meer weten? Klik dan op de roze button om naar de website te gaan!

Tip: wist je dat Kidsproof Maastricht ook de leukste, kindvriendelijke eropuit-tips op een rijtje heeft gezet?

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs