Kinderfeestje GeusseltbadTerug naar het overzicht

Geusseltbad

Discusworp 4
6225 XP Maastricht
Openingstijden Klik op de roze websitebutton. Prijs Klik op de roze websitebutton. Naar de website Direct mailen Toon telefoonnummer
Ben jij binnenkort jarig? Wat dacht je van een poolparty in het Geusseltbad!?
Fun & Free Poolparty
De Fun & Free Poolparty staat helemaal in teken van vrijzwemmen. En vrijzwemmen kan in het Geusseltbad op heel veel manieren. Er is altijd wel iets te beleven.

Splash & Battle PoolParty
Rennen, springen, klimmen, balanceren tijdens de Splash & Battle PoolParty. Durf jij de twee meter hoge klimmuur te bedwingen? Tijdens de spannende race op en over het water wordt gebruik gemaakt van opblaasbare materialen die samen een hindernisparcours vormen.

Little Mermaids Party
Tijdens jouw zeemeerminnenfeestje leer je samen met je vriendjes en vriendinnen hoe het is om als een zeemeermin, met staart, vloeiend door het water te bewegen. Ook krijg je verschillende zeemeermin kunstjes geleerd. Reken maar dat je je na deze party als een echte ‘mermaid’ in het water voelt.

SeaScooter Race Party
Zoef door het water heen met onze supersnelle waterscooters. Tijdens deze stoere onderwaterrace voel jij je als een echte coureur. Ben je sneller dan je vriendjes of vriendinnetjes?

Poolparty horeca arrangementen
Sluit de poolparty feestelijk af met een heerlijke smulbox in de bar van het Geusseltbad of met een gezellig eetfestijn aan de smultafel in het Grand Café.

Meer weten? Klik dan op de roze button om naar de website te gaan!

Tip: wist je dat Kidsproof Maastricht ook de leukste, kindvriendelijke eropuit-tips op een rijtje heeft gezet?

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs