Kids Tour Grotten NoordTerug naar het overzicht

Duik de grotten van de St Pietersberg in tijdens dit feestje!
Zet je zintuigen op scherp, want tijdens deze Kids Tour ga je even ‘back to basic’. Geen licht, geen geluid, geen straling, geen tijdsbesef. Ben je tussen de 8 en 12 jaar en durf jij een ondergronds avontuur aan te gaan in de Noordelijke Grotten van Maastricht? Ga dan op ontdekking in de Sint Pietersberg waar een labyrint van ruim 20.000 gangen verscholen zit. Een professionele gids zorgt ervoor dat je niet verdwaald in dit doolhof van zo’n 80 kilometer aan door de mens uitgegraven gangen. Op de wanden duiken namen en tekeningen in houtskool op van mensen die hier enkele honderden jaren geleden dag in dag uit werkten om mergel als grondstof te winnen. Deze tocht is doorspekt met spannende verhalen, kortom; durf en fantasie vereist!

Goed om te weten:
- Voor kinderen van 8 t/m 12 jaar.
- Je mag met maximaal 15 kids en minimaal 2 volwassenen deelnemen aan deze tocht.
- Je dient je uiterlijk 10 minuten voor aanvang te melden bij het ticket-office naast Chalet Bergrust (Adres: Grotten Noord, Luikerweg 71, Maastricht)
- Een vest, trui of jas en stevig schoeisel wordt aangeraden.
- Iedere deelnemer dient een zaklamp mee te nemen. Deze tocht is ondergronds en de enige lichtbron is de zaklamp. Er zijn ter plaatse geen zaklampen te verkrijgen.

Boek snel je feestje door op de roze websitebutton te klikken.

TIP: Neem ook eens een kijkje op onze zorg- en opvoedingspagina!

Maastricht Underground

Luikerweg 71
Maastricht
Openingstijden zie website via de roze websitebutton Prijs € 89,50 (max 15 kids en 2 volw) Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Dierendag!

Dierendag!

Op 4 oktober is het weer dierendag! Het moment om je trouwe dierenvriendje wat extra aandacht te geven! Maar ook de dieren die in een park of boerderij verblijven willen wel wat extra aandacht van jou. Klik gauw op de roze button voor al onze toffe dierenuitjes!

dierenuitjes op kidsproof