De leukste vakantiekampen in Zuid-Limburg!
Vakantiekampen

De leukste vakantiekampen in Zuid-Limburg!

Ook in Zuid-Limburg zijn er leuke vakantiekampen met én zonder overnachting! Een sportief kamp, zoals zelfverdediging, survival of voetbal. Of een vakantiekamp waar het draait om ontmoeting! Wat dacht je van een een toffe week met leeftijdsgenootjes in de vakanties?

Welke kamp ga jij in de mei- en zomervakantie kiezen?

Filteropties

Leeftijd
totaal 17 resultaten
Pagina: 1
totaal 17 resultaten
Pagina: 1

Zoek je een leuk vakantiekamp voor je kind in de regio Zuid-Limburg?

In de omgeving van Maastricht, Heerlen en Sittard is er veel keuze uit leuke vakantiekampen & zomerkampen voor kinderen: denk aan een voetbalkamp, hockeykamp, ponykamp, musicalkamp, danskamp, surfkamp, tenniskamp, taalkamp, zeilkamp, survivalkamp, tweedaagse of driedaagse.

Kies je voor jouw kind een kamp met of zonder overnachting? Wist je dat er al ook leuke dagkampen en dagactiviteiten zijn voor kinderen? In de omgeving van Maastricht, Heerlen en Sittard, en iets verder weg, heb je keuze uit creatieve kampen, sportkampen, muziekkampen en meer.

Alle zomerkampen voor kinderen in de omgeving van Maastricht, Heerlen en Sittard

Op Kidsproof Zuid-Limburg vind je alle leuke kampen voor je meisje of jongen in (de omgeving van) Maastricht, Heerlen, Sittard, Kerkrade, Valkenburg, Landgraaf, Geleen en Eijsden!

Je vindt hier vakantiekampen voor schoolvakanties zoals de meivakantie, zomervakantie en herfstvakantie. Voor een kind van 5 jaar, 6 jaar, 7 jaar of een andere leeftijd.