Beleef spannende outdoor avonturen bij Outdoor Valley!

22 april 2024
Onder begeleiding van professionele instructeurs survivallen, klimmen, abseilen of tokkelen. Maar ook met de hele familie een potje paintballen of lasergamen, een kano huren... het kan allemaal en nog veel meer bij Outdoor Valley, het outdoor centre aan de rand van het Hoge Bergse Bos en vlakbij de Rottemeren.
Jullie outdoor avontuur begint hier!
Ga je liever zelf op pad? Huur materialen bij Outdoor Valley en ga in de omgeving mountainbiken, kanovaren of suppen. Kids vinden de kinderfeestjes en het outdoor kamp zéker te gek! Lees hieronder alles over deze gave locatie.



Tof outdoor kamp

Het vakantiekamp bij Outdoor Valley is voor kids één groot buitenavontuur! Survivallen, klimmen, kanovaren, boogschieten en nog veel meer stoere activiteiten. Een week met heel veel outdoor plezier met leeftijdgenootjes! In de zomervakantie met overnachting.
Er is een mei-, zomer- & herfstkamp >>



Familie-avontuur

Maak deze zomer met het hele gezin stoere herinneringen in het Outdoor Avonturenpark! Een dag vól buitenactiviteiten: tokkelen, tuben, vlotbouwen, modderrace, kanoën, picknicken… Voor de kleintjes is er de natuurspeeltuin.
Voor iedereen iets te beleven, dus, op één ticket voor alle activiteiten! >>



Voor actieve kids

Is je kind graag buiten en lekker avontuurlijk? Dan is een Kidsclub van Outdoor Valley iets voor hem of haar! Survival running leer je bij de Adventureclub. De hoogte in ga je bij de Klimclub. Of kies voor een buitensport abonnement met avontuurlijke trainingen.
Welke club wordt het? >>



Adventureclub

Op de meer dan 100 hindernissen en met een vaste trainer werkt je kind wekelijks aan conditie, kracht en uithoudingsvermogen bij de Adventureclub, de survivalrun club van Outdoor Valley. Eerst een keer uitproberen? Meld je kind aan voor een proefles!
Echt iets voor jouw kind? >>



Fietsen & varen

Zin in een sportieve middag? Maak met een mountainbike een tocht door het Hoge Bergse Bos of ga los op het uitdagende single-track mountainbikeparcours. Huur een supboard, familiekano of kajak en ontdek het prachtige Rottemerengebied vanaf het water. Alle materialen en toebehoren zijn het hele jaar door te huur bij Outdoor Valley!
Check de mogelijkheden >>



Survival party | 8+

Avontuurlijke jarigen die niet vies zijn van een beetje modder duiken tijdens hun kinderfeestje met hun vriendjes het survivalbos in! Bedwing onder begeleiding de touwbanen, netten, slingertouwen en andere obstakels. Een onvergetelijke ervaring!
Naar dit feestje voor avonturiers >>



Meer outdoor feestjes

Naast survivallen zijn er bij Outdoor Valley nog veel meer kinderfeestjes waaruit je kunt kiezen, zoals tubing & net adventure, paintball, huttenbouwen, klimmen, boogschieten & survivallen en kanovaren. Het themafeestje Indianen en een speurtocht zijn leuk voor jongere jarigen!
Bekijk alle feestjes hier >>



Glijden & springen

Zoef op een reuzenband naar beneden op een spectaculair parcours én beleef een spannend springavontuur op grote hoogte bij Tuben & Net Adventure! Race tegen elkaar op de tubingbanen en speel en klauter steeds hoger in de netten van het speelkasteel.
Leuke combi-activiteit! >>



Het hele jaar skiën

Wist je dat je het hele jaar kunt skiën en snowboarden bij Outdoor Valley Wintersport? Er is zelfs een Wintersportclub voor kids vanaf 7 jaar! In blokken van enkele weken wordt er onder begeleiding afwisselend geskied en gesnowboard. Zo leert je kind beide goed beheersen!
De latten op! >>


Zet in je agenda en schrijf in!



Obstacle Run

Op 12 mei (Moederdag) klinkt het startschot voor de uitdagende Obstacle Run. Ren met het hele gezin de 3 km of kies voor de special Family Run van 6 km en overwin de leuke obstakels door het Hoge Bergse Bos! Een mooie uitdaging voor iedereen vanaf 6 jaar!
Bijna uitverkocht, dus wees er nog snel bij >>



Modderrace

Heel veel plezier en heel veel modder, dat is de Modderrace op zondag 30 juni in het Hoge Bergse Bos! Kleine en grote kids gaan (onder begeleiding van een volwassene) de strijd aan met de hindernissen op de route. Leuk: boek een Modderrace t-shirt bij jullie tickets!
Meer info en inschrijving >>



Gezellige horeca

Voor of na een activiteit een hapje eten en iets drinken kan ook bij Outdoor Valley! Geniet in Restaurant de Berghut van burgers, pizza’s en spareribs of kies voor een heerlijk 2- of 3- gangenmenu. Bij De Pannenkoekhut serveren ze niet alleen de lekkerste pannenkoeken maar ook Oostenrijkse klassiekers als kalfsschnitzel en Tiroler gröstl!
Smaakt naar meer? >>

Veel plezier tijdens jullie outdoor avontuur bij Outdoor Valley! Naar de website