7x de coolste uitjes mét airco

30 augustus 2023
Warm hé? Ben jij op zoek naar leuke uitjes om lekker af te koelen met het hele gezin? Wij hebben 7x coole eropuit tips mét airco voor je op een rijtje gezet. Ontvlucht de warmte en geniet van een leuke dag in een koele omgeving, have fun!
De coolste uitjes met airco
1. Vue Amersfoort
Naar de bioscoop is altijd een goed idee! Zeker wanneer het heel warm is... Want binnen bij Vue is het lekker koel! Bij Vue Amersfoort vind je elke dag leuke nieuwe zomerfilms voor het hele gezin. Voor de allerkleinste bezoekers worden er regelmatig mini-mornings georganiseerd. Voor een actueel overzicht van alle films en tijden kijk je op de website Vue Amersfoort

2. Indoorspeeltuin Plezier
Indoorspeeltuin Plezier is een gezellige en superleuke indoor speeltuin met een horeca gelegenheid aan de Stemerdingweg 1A in Soesterberg. De ideale plek om lekker koel binnen te spelen! Terwijl de kids zich vermaken op de speeltoestellen kunnen ouders genieten van een heerlijke lunch en toezicht houden. Wil je toch even in het zonnetje zitten? Neem dan plaats op het terras. 

3. Mondriaanhuis
Kom alles te weten over kunstenaar Piet Mondriaan in museum het Mondriaanhuis! Speur naar verborgen puzzelstukken in het museum, maak leuke opdrachten en neem deel aan creatieve kinderworkshops. Ga aan de slag in het 'Doe-het-zelf-atelier' en maak een mooi schilderij geïnspireerd op Piet Mondriaan! In de zomervakantie zijn er creatieve workshops voor kinderen. In het kader van het 75-jarig bestaan van DierenPark Amersfoort hebben ze een superleuke tentoonstelling Vogels & Vissen.

4. Nationaal Militair Museum  
Ontdek de wereld van de krijgsmacht in het Nationaal Militair Museum in Soesterberg! Bewonder de coole F-16 straaljager tentoonstelling, bestuur een tank (alleen in de weekenden) en ga lekker spelen in speelwereld Xplore. Ouders kunnen er trouwens heel relaxed zitten. Naast allerlei toffe activiteiten zijn er ook 6 themaruimtes die je kunt bezoeken waar het verhaal van de krijgsmacht wordt verteld! Vergeet niet om buiten een kijkje te nemen want daar vind je een supercoole waterspeelplaats. Veel plezier!

5.The VR Room
Bij The VR Room Amersfoort en Ede kun je, met vrienden of het hele gezin, onder begeleiding van professionele VR Experts kennis maken met waanzinnige ervaringen, verschillende spellen, uitdagingen en super coole escaperooms! Stap in de VR wereld en ga de uitdaging aan! Uitgespeeld? Bij de Proefzaak kun je eerlijk eten of naborrelen. 

6. The Maxx
Op zoek naar een koele plek voor leuke en uitdagende indoor activiteiten? Breng dan een bezoekje aan The Maxx in Veenendaal. Van karten in elektrische karts tot springen in het Trampoline Park, Lasergamen, Glow in the Dark Midgetgolfen, Poolen, Darten of ontsnappen uit één van de Escape Rooms. Er is voor ieder wat wils. Ook superleuk voor kinderfeestjes! Plezier gegarandeerd, kom jij ook?

7. Kunsthal KAdE 
Ben jij gek op kunst? Kunsthal KAdE organiseert deze zomer een toffe tentoonstellingen en workshops op het gebied van (moderne) kunst, architectuur, vormgeving & design en eigentijdse beeldcultuur. KAdE is een levendige plek met een café én een winkel. Naast de tentoonstellingen organiseert KAdE rondleidingen en lezingen. Een leuk en leerzaam uitje voor het hele gezin! 

Veel plezier deze warme zomer!

Sherida