Zwemles in VathorstTerug naar het overzicht

Kom bij R&A Sports & Swimming Vathorst in kleine groepjes met persoonlijke aandacht je ABC halen!
Bij R&A Sports & Swimming draait het om kleinschaligheid, persoonlijke aandacht en een goede sfeer.

De zwemlessen worden gegeven in kleine groepjes van 4 kinderen met een leerkracht of 8 kinderen met twee leerkrachten in het water. Je kunt altijd kijken tijdens zwemlessen.

R&A Sports & Swimming leidt kinderen al jaren op volgens het officiële zwem-abc. Daarbij staat een plezierige en ontspannen sfeer voorop.

Kinderen leren met behulp van verschillende drijfmiddelen de vaardigheden voor het Zwem-ABC aan. Er is veel persoonlijke aandacht voor de kinderen en de zwemleerkrachten staan in het water zodat de nodige begeleiding aan de kinderen gegeven kan worden bij het aanleren van de verschillende technieken.

De kinderen wordt al snel geleerd hoe zij zich zonder bandjes kunnen redden in het water en wat ze moeten doen als ze een keer in het water vallen. Het Zwem-ABC kent een logische opbouw, waardoor leerlingen bij het behalen van ieder diploma vaardiger en veiliger worden.

De slagen die voor het Zwem-ABC worden aangeleerd zijn de schoolslag, rugslag, borstcrawl en rugcrawl. Ook moeten de kinderen door het gat leren zwemmen, uitdrijven in het water en zich met kleding aan kunnen redden in het water.

Voor de specifieke eisen die de Nationale Raad Zwemdiploma’s heeft opgesteld voor het A-, B- en C-diploma verwijzen wij je door naar de website van de Nationale Raad Zwemdiploma’s.

Bij R&A leert je kind op een plezierige en kindvriendelijke manier zwemmen. Je bent altijd welkom om een keertje langs te komen en te kijken bij de zwemlessen.

Meer zwemlessen vind je op Kidsproof.nl

R & A Sports & SwimmingVathorst

Caraïben12
3825 BZ Amersfoort
Openingstijden Zie rooster op de website Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

13x verrassende streekmusea

13x verrassende streekmusea

Duik met de hele familie in het verleden tijdens een bezoekje aan een van de streekmusea in provincie Utrecht! We hebben een aantal verrassende locaties op een rijtje gezet. Het aanbod is heel gevarieerd; van magische kasteelkamers tot heksen en klederdracht.

Bekijk het aanbod