ZOMER| Uitjes en tips in de regio Amersfoort
Gave uitagenda tips in regio Amersfoort met kids

ZOMER| Uitjes en tips in de regio Amersfoort

Onze UITAGENDA staan leuke uitjes, activiteiten, voorstellingen, etc. die je op een specifieke datum kunt doen in de regio Amersfoort, Ermelo, Putten en Gelderse Vallei deze zomer. Ben je op zoek naar nog meer tips en inspiratie, bekijk dan ook onze blog categorie.

Filteropties

óf
WANNEER
Leeftijd
Locatie
totaal 461 resultaten
Pagina: 1234567
totaal 461 resultaten

Dagje weg of leuk uitje met kinderen in de regio Amersfoort!

De leukste uitstapjes, gezinsuitjes en kinderactiviteiten in de regio Amersfoort: wij hebben ze állemaal voor je verzameld!

Iets leuks om dit weekend of binnenkort te doen met kinderen? Een activiteit voor de woensdagmiddag in de omgeving van Amersfoort en Gelderse Vallei? Wil je met je kind op pad en er even samen op uit? In onze Uitagenda vind je alle kindvriendelijke events, evenementen, festivals, open dagen, tentoonstellingen, theatervoorstellingen, kinderfilms en workshops die er bij jou in de buurt te doen zijn.

Alle leuke dingen om te doen met kinderen in de omgeving van Amersfoort en Gelderse Vallei

Op Kidsproof Amersfoort vind je alle leuke kinderactiviteiten in (de omgeving van) Amersfoort, Soest, Leusden, Nijkerk, Barneveld, Putten, Ermelo en Ede-Wageningen!

Ook voor de schoolvakantie: een leuk dagje uit met kinderen in de voorjaarsvakantie, meivakantie, zomervakantie, herfstvakantie en kerstvakantie. Of een lang weekend met Pasen, Hemelvaart of Pinksteren. Op een studiedag of stakingsdag, of gewoon heerlijk in het weekend of doordeweeks ;)