FoliohoeveTerug naar het overzicht

Breng een bezoekje aan de gezellige Manege & Pensionstalling ‘Foliohoeve’ in Bennekom!
Op zoek naar een leuke manege bij jou in de buurt? In het pitoreske landschap van de Bennekomse Kraats, vind je Manege & Pensionstalling ‘Foliohoeve’. Een gezellige manege voor kids én volwassenen! 

Manege Foliohoeve biedt pensionstalling, dressuurlessen, springlessen en onderlinge pony- en paardrijwedstrijden voor beginnende en gevorderde ruiters. De manege beschikt over een binnenbak, buitenbak en diverse weidegangen.

Wil jouw dreumes kennismaken met paarden? Bij de Foliohoeve organiseren ze dreumesdraven. Voor kinderen van 3 tot en met 6 jaar een mooie kans om kennis te maken of ze het paardrijden echt leuk vinden! Ze maken kennis met poetsen, opzadelen, rijden en afzadelen.

Daarnaast is er een gezellige kantine waar je een hapje en drankje kan nuttigen. Kom gerust eens langs voor een kennismaking!

Meer weten? Klik dan op de roze websitebutton.

Op Kidsproof Amersfoort vind je het meest complete overzicht van leuke clubjes

Manege de Foliohoeve

Krommesteeg 32
6721 MV Bennekom
Prijs Voor tarieven, klik op de roze websitebutton. Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Kinderboekenfestival

Kinderboekenfestival

De Kinderboekenweek wordt 17 oktober feestelijk afgesloten met een écht festival voor kinderen: Het Kinderboekenfestival! In het Eemhuis zijn er dan verschillende workshops, optredens van oa. Govert Schilling en Toska Menten, een limonade-bar en een dj.

Meld je alvast aan!