• Kidsproof.nl
  • Bezoek Kidsproof Vakantie
  • Bezoek Kidsproof Plus
Leuke (sport)clubjes in regio Amersfoort
Clubjes

Leuke (sport)clubjes in regio Amersfoort

Voetbal, hockey, paardrijden, dansen, turnen, zwemmen, muziekles, maar ook schermen, musicalles, rugby, honkbal, een circusschool & nog veel meer!

Hier vind je het meest complete overzicht van de leukste clubjes in regio Amersfoort en Gelderse Vallei. Zo vind je snel een clubje, workshop of les dat helemaal bij jouw kind past.

Filteropties

Leeftijd
Locatie
totaal 211 resultaten
Pagina: 1234567
totaal 211 resultaten
Pagina: 1234567

Zoek je een leuke sport of hobby voor je kind in de regio Amersfoort?

In de omgeving van Amersfoort en Gelderse Vallei is er heel veel keuze uit leuke sportclubjes & sportlessen voor kinderen: denk aan zwemles, voetbal, tennisles, hockey, ballet, dansles, musical, theater, gym/turnen, judo, karate, yoga en mindfulness voor kinderen. Wist je dat er ook al leuke lessen voor baby’s en peuters zijn? Denk aan peutergym, peuterdans, peuteryoga, babyzwemmen en muziek op schoot.

Ook zijn er in regio Amersfoort heel veel creatieve workshops (naailes, knutselatelier, tekencursussen), muzikale lessen (zangles of leer een instrument: gitaarles, pianoles, blokfluitles) en bijvoorbeeld kookcursussen voor kinderen.

Is jouw kind gek op dieren, de natuur en buitenzijn? Dan kun je je aanmelden bij de scouting, bij de manege om te paardrijden, bij de watersportclub om te leren surfen of zeilen & meer.

Alle leuke clubjes, lessen en workshops voor kinderen in de omgeving van Amersfoort en Gelderse Vallei

Op Kidsproof Amersfoort vind je alle leuke sporten en clubjes voor je meisje of jongen in (de omgeving van) Amersfoort, Soest, Leusden, Nijkerk, Barneveld, Putten, Ermelo en Ede-Wageningen!