Stem Shop By MadeliefTerug naar het overzicht

Heb jij een passie voor zingen, en doe je het liefst niets anders dan dat? Kom dan zingen bij de Stemshop

Zingt je kind graag onder de douche, op de fiets en kent ie alle teksten van zijn/haar favoriete artiest uit het hoofd? Dan is Stem Shop by Madelief dé plek voor jouw kind! Privé zangles en vocal coaching in Amersfoort. 

Samen met professioneel zangdocente Madelief maken ze een te gekke reis, leren ze hun stem kennen en verleggen ze hun grenzen. Ze werken aan hun zangtechniek, eigen creativiteit als zanger of zangeres en zijn bezig met interpretatie, timing en performance.

Iedere les staat in het teken van jouw kind! Stem Shop streeft naar opmaat gemaakte lessen. Of ze nou beginners zijn of al ervaring hebben, alle leeftijden en niveaus zijn welkom.

'Een avontuur voor je stem, je leert je stem kennen, omarm alle mogelijkheden van jouw unieke instrument'. 

Ben je nieuwsgierig geworden of wil jouw kind een proefles volgen? Bezoek dan de website via de roze button.


Tip: Een lekker hapje eten met het hele gezin? Kijk dan ook eens op onze uit-eten pagina!

Stemshop By Madelief


Amersfoort
Openingstijden Op afspraak Prijs Kijk voor de actuele tarieven op de website via de roze button. Naar de website Direct mailen
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Een frisse start!

Een frisse start!

Het schooljaar is weer begonnen. Na de vakantie een frisse start maken en wellicht iets nieuws uitproberen? In de categorie clubjes vind je een heleboel verschillende sportclubs, verenigingen en leuke workshops voor kinderen.

Naar het aanbod