icon-closeMuseumkids leaderboard week 42-43
Heerlijke ontbijt, lunch & diner adresjes

Heerlijke ontbijt, lunch & diner adresjes

Zin om met de kids lekker een hapje te gaan eten in de stad? Zoek je een plekje om te lunchen of gewoon een kop koffie te drinken? Check hier onze tips voor kindvriendelijke restaurants in en om Amersfoort!

Er is vaak een apart een kindermenu en sommige adresjes hebben vaak een leuke binnen- of buiten speelhoek voor kinderen.

Alvast eet smakelijk!

Filteropties

EETMOMENT
Binnen/Buiten
Locatie
totaal 78 resultaten
Pagina: 123
totaal 78 resultaten
Pagina: 123

Uit eten met je kind in een kindvriendelijk restaurant in de regio Amersfoort?

In de directe omgeving van Amersfoort, Soest en Leusden, maar ook daarbuiten zijn er heel veel leuke adresjes voor een gezellig ontbijt, lekker lunchen met kinderen, om koffie te drinken met je vriendinnen erbij of te borrelen met kinderen.

Hier vind je tips voor dat ene echte familierestaurant (ideaal als er ook een terras, speeltuin of oppas bij is!), dat lekkere pannenkoekenrestaurant én zo’n fijn lokaal kindvriendelijk restaurant.

Uit eten met kinderen in de omgeving van Amersfoort, Soest en Leusden

Op Kidsproof Amersfoort vind je alle leuke restaurants om met kinderen uit eten te gaan, dé hotspots in (de omgeving van) Amersfoort, Soest, Leusden, Nijkerk, Barneveld, Putten, Ermelo en Ede-Wageningen!

Wij verzamelen álle hotspots in de buurt om buiten de deur te eten en drinken met je baby, peuter, kleuter, kind of het héle gezin. Vaak met extra voorzieningen zoals een kindermenu, kinderstoel, verschoontafel of magnetron voor het opwarmen van een potje of flesje.