Zangstudio AmersfoortTerug naar het overzicht

Ontwikkel je stem tijdens de superleuke zanglessen van Lucette bij Zangstudio Amersfoort
Hou jij van zingen? Kom dan naar zangles bij Zangstudio Amersfoort! Van zingen word je blij en het is gezond, leuk en ontspannend!

Wil jij jouw stem graag ontwikkelen en meer weten over stemgebruik? Ontdek samen met zangcoach Lucette de mogelijkheden van je stem en werk aan je techniek, repertoire en interpretatie. De lessen zijn nooit standaard maar worden afgestemd op jou.

Samen kies je een lied dat aansluit bij jouw niveau en interesse. Je zingt dan met de instrumentale versie van het lied of met pianobegeleiding. Ook als je auditie gaat doen voor een talentenjacht, conservatorium of popschool kan Lucette je helpen om goed voorbereid voor de dag te komen.

Je kunt individueel les nemen, samen met een vriend of vriendin of misschien vind je het leuk om met groepje te zingen. Alle niveaus en leeftijden zijn welkom!

Lucette organiseert ongeveer 2 keer per jaar optredens voor haar leerlingen. Deze concerten zijn natuurlijk best een beetje spannend maar vooral erg leuk, leerzaam, en inspirerend. 

Meer weten? Klik dan op de roze websitebutton.

In de rubriek Clubjes vind je nog meer leuke clubjes voor kids in Amersfoort en omgeving!

Zangstudio Amersfoort

Mignonpad 27
3816 ES Amersfoort
Openingstijden Zie roze websitebutton. Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Hoera, Xplore verjaardagsfeest

Hoera, Xplore verjaardagsfeest

Speelwereld Xplore is een jaar open en dat wordt gevierd met het Kidsproof - NMM feest!

Op deze feestelijke middag zijn er extra activiteiten voor avontuurlijke kids en speciale tickets met korting. Vieren jullie het mee?

Meer info & tickets